Equestrian Stockholm

Monday, May 25, 2015

What a horse!!
Eli viikonloppuna olimme kisoissa Korpikylässä. Mukana oli Swasse ja Onni. Swasseen olin tosi tyytyväinen, sillä tuli yksi puomi 100 cm pe, la se hyppäsi hienon  nollan viisivuotiaiden racing luokassa 110cm ja su sama juttu. Se on kehittynyt ihan valtavan paljon ja olen siitä todella iloinen, siitä tulee vielä kunnon kiva hevonen jollekkin.

Onni oli ihan sika hieno koko viikonlopun ja voitti kaikki luokat missä se starttasi!! Olen iloinen sillä nyt me lunastettiin Onnin kanssa paikka auto finaaliin (grandprix sarjan finaalin yhteydessä on luokka jossa on auto pääpalkintona).Vaikka luokat ei ole huippu tasolla niin jokainen ratsastaja tietää miten helposti yksi puomi tippuu joten mielestäni se on ihan uskomattoman hieno!! Se tekee upeita suorituksia uudestaan ja uudestaan.  Se on sellainen taistelia mutta silti maailman kiltein ja helpoin käsitellä. Kun sillä pääsee radalta ulos se on ihan yhtä rauhallinen kuin aina. Uskomaton hevonen! Olen kiitollinen että saan ratsastaa sellaista hevosta!

Minun radat voitte nähdä täältä ja jos kiinnostaa nähdä muitakin ratsastajia sekä hevosia niin kykää katsomassa klikkaamalla tätä ----> Bambuser (140/145 cm GP).


Swasse and the whole team watching the show... Jenni, Irina, Anna and Mira, only Dani is missing.

Onni the golden horse at the price giving on sathurday.
All the lovely stuff we have from Smartriders for shows are now clean and waiting for the next show to start.So, we spent the weekend at the show in Korpikylä. With me I had Swasse and Onni. I was very pleased with how Swasse jumped, he had one rail down in the 100 cm on friday, on sathurday he was clear in the Racing trophy for 5 year old horses (he´s 6 but a bit late so we jumped outside the class) 110 cm and Sunday as well. He is developing so well, I´m so glad with the direction he´s going in and I´m shore he will be a super horse for somebody in the future!

Onni was unbelievable again. This time he won all three classes we took part in! By winning the grand prix we got a place in the car final (at the grand prix series final there is an extra class where you can win a car). Even tough all classes where not on top level every rider knows how easily one rail can fall and that´s why I think he is fenomenal! He´s doing so good again and again. He´s such a fighter but still the most easiest and kind horse to take care of and ride. When we are out of the ring he behaves as calm as always. Super horse! I´m so grateful to be able to ride such a horse every day!

You can see me riding here and if you are interested to see the other riders and horses then take a look at this ----> Bambuser  (140/145 cm GP).Onni had a nice moment eating grass after I rode him in the morning.

Swasse was a bit tired after the show. He´s not used to show three days a row.

He`s back from the bachelor party, a bit tired but still alive!

6 comments:

 1. Onnea, Onni on mahtava hevonen :)!! Kisaatko muuten finnderbyssä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, niin on :) <3. En kisaa. Seuraava on Salo... -J

   Delete
 2. Mä olen niiiin Onni-fani<3 upea hevonen! Olette mahtava lisä suomen kansallisiin, ratsastustasi on ilo katsella. Toivon kovasti että saisit käyttöösi kunnon gp-hevosen, jos minulla olisi niin antaisin sellaisen kyllä sinulle. Tsemppiä kauteen, olet paras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, Onni on kyllä niin stara!! Ja kiitos, niin kiva kuulla!! Nyt saadaan vaan toivoa että sun pihaan ilmestyy GP tykki :)! Xoxo

   Delete
 3. oli kiva katsoa teidän menoa livenä ja jännittää tapahtumia :) näpsin muutaman kuvankin gp luokasta jos kiinnostaa saada!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jess! Olitko koko viikonlopun sielä vai? Joo, tietysti mielellään otan kuvia vastaan jos millään viitsisit lähettää sähköpostiin. Se olisi todella ystävällistä! -J

   Delete