Equestrian Stockholm

Tuesday, May 5, 2015

Maternity leave... lets see what it brings!

Terve kaikille! Niinkuin ehkä olette nähneet minun instassa jo niin minun viikonloppuni meni todella hyvin. Kohokohdat olivat kuitenkin Swasse joka hyppäsi ensimmäisen 110 cm tosi hienosti yhdellä pudotuksella mutta sai luokan parhaat pisteet, 8 ratsastettavuudesta ja 8 hyppykyvystä, olin tosi tyytyväinen ja se sai special pricen! Sebbe oli ihan huippu ja voitti lauantain pääluokan ja sunnuntaina se voitti Gpn! Se hyppäsi todella hienosti ja oli ihanan innoissaan saadakseen käntyä ja edetä nopealla tempolla uusinnassa. Se on kyllä niin sympaattinen hevonen että huh huh!

Now we are at wk and tomorrow we have some stable planing to do.


Sebbe winning GP (first round):

Tänään olemme päättäneet että on parasta antaa Corellan olla mamma lomalla tästä lähtien. Se yritetään siementää heti kun on mahdollista. Olemme yrittäneet saada sitä huippu kuntoon jo pitkään mutta se ei ole onnistunut. Ei sillä mitään isompaa vamaa ole mutta ei vaan tunnu siltä että saatais se isoihin luokkiin enään. Joten näin on varmasti parasta kaikille. Tulee sitä kyllä hirmu ikävä, se on aina ollut ihan lempparini Vaillantin kanssa! Mutta toivon että saamme vielä staran sen pikku varsoista :)! Sitä paitsi se on ansainnut eläkkeen vaikka se tulee vähän liian aikaisin.

Hyvää illanjatkoa kaikille ihanille lukioille!

//JessiHello everybody! As you may have notised I had a fantastic weekend at the show! The highlights where when Swasse ended his first 110cm class with one down but had the best points in his age group and got a special price with 8 points for ride-ability and 8 points for jumping technique, so proud! Sebbe was hes own league, he won the main class on sathurday and on sunday he won the Grand prix! It was so much fun to ride against the clock with him and he did all the turns so well. He is just such a fighter and a lovely character!Lisää kuvateksti


Today we have decided to stop trying to get Corella in to the sport, she is going to get babies! We are going to inseminate her as soon as possible. We have been trying to get her in to a top shape over a longer period of time and have not succeeded. Its not like she has any severe damage but just does not feel like she can do the bigger classes anymore. So we think its best for everyone like this. Im going to miss competing with her, she has always been my favorite alongside Vaillant! But I hope we will get some star foals out of her! And she has deserved a retirement even if it comes a bit early. 

Have a good evening all fantastic readers!

//Jessi


Sebbe winning GP (jump-off):Chilling at the warmup before its our turn...


I had been without this little cutie way to long <3


Sebbe the fighter!

4 comments:

 1. Onnea, hienoa menestystä :) voisitko postata corellan varsaprojektista kun se etenee? kiinnostavaa olisi jos esittelet corellan suvun, millä oriilla laitatte sen ja miksi jne. ja jos teillä on muitakin siitoksessa olevia hevosia niin niistäkin olisi kiva tietää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :)! Joo, tietty! Tulee tässä jossain vaiheessa. -J

   Delete
 2. Mikä sinulla oli syynä muuttaa takaisin suomeen? Kaipaatko takaisin ulkomaille? Riittääkö sinulle suomen huippu vai haikailetko vielä maailmalle? Olisi myös kiva jos kertoisit hevostesi ruokinnasta, sekä jalkosen hoidosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rakkaus oli yksi syy <3 ja ennen kuin muutin oli kaikki vähän huonosti ja halusin takaisin kotiin. Kapaan sitä kisaamista ja hevos kulttuuria mutta ei yhtä paljon kun kaipaisin perhettäni jos olisin kokoajan sielä maailmalla :)... Kyllä minä tulen kisaamaan vielä ulkomailla paljonkin uskoisin. Joo, pitää kirjoittaa niistä aiheista. On ollut mielessä jo pitkään. -J

   Delete