Equestrian Stockholm

Wednesday, May 27, 2015

Do you really??


Nykyään puhutaan paljon siitä miten lihatuotannon eläimet elävät ja käsitellään, onko se hyvällä tavalla vai ei..? Tietysti en halua ostaa lihaa jonka yritys kohtelee eläimiä kaltoin. Mutta tuntuu myöskin liian työläältä ottaa joka tuotteesta selvää, mistä se on tullut jne... Onneksi meillä on se hyvä puoli että Westankärissä metsästetään ja pidetään lampaita. Silloin tiedän ainakin tarkalleen mistä liha tulee. Tämän takia ostan harvoin lihaa kaupasta. Mitä mieltä olet tästä? Katsotko kaiken niin tarkkaan kun pitäisi?? 

Tänään syötiin hirven paistia korvasieni kastikkeessa, uusiaperunoita, parsaa ja lisäksi pieni salaatti. Mielestäni olen onnenpekka! 

//Jessi






Nowadays there is a lot of talk about the meat production animals whether they're  well or badly treated. Of course I don't want to support a company that treats there animals poorly. But at the same time it feels too difficult to really make sure you know where it comes from and  what conditions they live in... I consider my self lucky because at Westankärr we hunt and also have sheep so I hardly ever have to buy meat from the supermarket. So that's how I can be sure there is nothing fishy with it ;). What do you think about it? Do you really check all the products as thorough as you should? 

Today dinner was made of moose stake with mushroom sauce, spring potatoes, asparagus and a small sallad. I feel lucky!

//Jessi 




2 comments:

  1. Nam! Pyrin kyllä katsomaan lihan alkuperää, suosin ehdottomasti kotimaista ja luomua, jos mahdollista. Voisit laittaa jotain hyviä salaatti reseptejä tmv. tänne julki, kun sun ruoat näyttää aina niin hyviltä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, no se on kyllä hyvä. Joo, pitää tehdä joku päivä. Mä rakastan salaatteja nimittäin :)
      -J

      Delete