Equestrian Stockholm

Friday, May 22, 2015

What a funny surprise!

Oli oikein mukava kisapäivä tänäään. Sen lisäksi että hepat hyppäsivät hyvin oli myös jännittävä päivä entenkin Fillelle. 

Swasse pudotti yhden esteen 100cm luokassa. Oli pikkaisen jännittynyt mutta eiköhän se siitä rauhotu kun se saa kisata vielä kaksi päivää samassa paikassa, se tekee varmasti hyvää sille.

Onni oli hieno ja voitti 130 cm luokan. Se hyppäsi hyvin, mitäs muuta voi sanoa kun että meni nappiin :)!

Tiesin jo ennestään että Fillen polttarit alkaa tänään ja että sen kaverit tulee hakemaan sitä kisoista yllätyksenä. Se ilme kun tuomaritornista kuulutettiin että "Filip Forss, Filip Forss sinua odotetaan tulevan kiitolaukassa tuomaritorniin" , haahaa! Kyllähän se sit huomas että jotain oli meneillä. Sinne ne sen sitten autoon kaappasi ja lähtivät matkaan. Toivottavasti näen Fillen vielä joskus :D! 

//Jessi

I was a judge at "THE MAN" class, and had to choose a winner. Well it was of course the gentleman that brought me flowers. I kind of took a bribe :D, but what can you do...

Someone was happy for getting a peace of a donut!

It was a nice day at the show today. And exiting for Fille!

Swasse hade one rale down in the 100cm. He was a bit tence but I think he will calm down while jumping two more days here. That's realy good for him to do this many days in a row, just to get more experience.

Onni jumped well and won the 130cm. He was jumping good and was fresh! 

I knew that Filles bachelor party was going to start today when he's friends was supposed to pick him up from the show. The look on his face was hilarious when you could hear the loud voice from the judges box, "Filip Forss, Filip Forss, you are expected to come galloping to the judges box", haahaa! He shore notices something was up at that point. Then they took him to the car and off they went. Hope to see him again some day :D!

//Jessi

Onni in his Smartriders outfit looking so handsome!No comments:

Post a Comment