Equestrian Stockholm

Thursday, May 21, 2015

Lajin vaihto... / Changing discipline...

Minusta tulee kouluratsastaja! No ei nyt sentään. Mutta on hauskaa välillä ratsastaa koulusatulalla. Saa vähän eri fiiliksen hevoseen ja pääsee paremmin ympäri. Mutta pääasiassa se on minusta hauskaa vaihtelua. 
Huomenna on kisat Korpikylässä ja ne jatkuvat sunnuntaihin asti. Otan vain Swassen ja Onnin mukaan. Olemme vaihtaneet Onnille vähän kengitys systeemejä ja nyt on se hetki kun saadaan nähdä mihin suuntaan näyttää menevän, ollaanko oikealla polulla tai ojassa :).. Ainakin se ravaa hyvin ja tuntuu muutenkin hyvältä. Voisin ottaa siitä kaviosta kuvan vaikka huomenna ja selittää vähän tarkemmmin mikä idea siinä on ja miksi haluaisin tehdä muutoksen.

Swasse hyppää Perjantaina 100 cm ja Onni 130 cm. Olen iloinen sillä saan Fillen ja Ronjan mukaan kannustamaan <3

Huomiseen! 

//Jessi

Onni warming up his muscles before his workout

Im going to be a dressage rider! Just kidding! But it´s fun to ride in a dressage saddle every ones in a while. I think you get a good feeling and sit around the horse in a different way than in a jumping saddle. But most of all I think its fun with some variation. 

Tomorrow It´s a show again at Korpikylä. I ride Onni and Swasse the whole weekend there. We have changed the showing a bit for Onni and now is the time to see if it works ore if we are totally on the wrong track :). At least he is trotting good and feels good as well! Tomorrow I could take a picture of it and explain a bit more about it, what the idea is and why I wanted to do it.

Swasse is jumping a 100cm class and Onni 130cm. I'm happy because I get the best suporters with me, Fille and Ronja <3

Until tomorrow! 

//Jessi

We did not quite look like Totilas and Edward but close :D. Muahhahaa!


No comments:

Post a Comment