Equestrian Stockholm

Friday, March 20, 2015

So I finally got the whole version uploaded!!

Keskiviikkona olimme hyppäämässä Marinan talilla ja tässä on kaksi videota kun hyppään Sebbellä ja Swassella... Eli Sebbe on se uusi heppa joka on tullut talliimme myytäväksi, se on 13v ruuna joka on hypännyt isoja luokkia elämänsä aikana. Seuraavalla viikonloppuna aijattelin ottaa myös Sebben mukaan ypäjälle niin nähdään miten meillä synkkaa kisoissa. Se vaikuttaa todella kivalta hevoselta ja on äärimmäisen fixun oloinen. 

Hyvää viikonloppua teille!


//Jessi


Ps. Tässä se laulu jonka lupasin lataa tänne (en ole kovin hyvä tietokoneiden kanssa joten olen aika ylpeä itsestäni). Laitan toisen laulun joku toinen päivä tänne myös :)


Sebbe:


Swasse:


On Wednesday we where jumping at Marinas place and here you can see two rounds, Sebbe and Swasse.  Sebbe is the new arrival which has come to us to be sold. He is a 13 year old gelding who has jumped on a high level. Next week Im going to take him with us toYpäjä so we can see how we come along in the ring together. He seems to be a really nice horse and a clever one as well.

Have a great weekend!

//Jessi

ps. above the song I promised to post (Im not very good with computers so I'm quite proud I got it done). I will post the other one some day :)

11 comments:

 1. Ihanasti laulettu! Olet taitava!

  ReplyDelete
 2. VAU! Ihan mielettömän kaunis lauluääni!!

  ReplyDelete
 3. Vau, susta tulee vielä iso nimi laulajana jos vaan niin toivot! Ihan mieletöntä, kylmiä väreitä <3 Kaikkea hyvää sulle :)

  ReplyDelete
 4. Huh!! Kylmät väreet iski kun laulu soi taustalla :) Wau!

  ReplyDelete
 5. Kiitos teille kaikille! Se merkitsee paljon <3 -J

  ReplyDelete
 6. Wow! Ihana ääni :)

  ReplyDelete
 7. Wau! Laulat todella upeasti! =)

  ReplyDelete
 8. Vautsi miten hyvin laulat! :)

  ReplyDelete
 9. Superfin sångröst! T.o.m mina barn stannade upp i leken och började lyssna :)

  ReplyDelete