Equestrian Stockholm

Wednesday, March 25, 2015

Goodbye V!


Tänään V lähti Huttuloden kyydissä Itämeren yli Travemundeen ja sieltä he vievät sitä Jan Greven klinikalle jossa siltä poistetaan irtopala etujalasta. 
Päätös tehtiin aika äkkiä koska todettiin että mitä nopeampi sen tekee sen nopeammin V on kisoissa taas. Ei pitäisi olla mikään vaikea leikkaus ja kolmen viikon kävelyn jälkeen saa alkaa pikkuhiljaa ratsastaa jos kaikki menee hyvin. Silti minua jännittää ystäväni Vn puolesta :(. 

Huomenna lisää treeneistäni. Hyvää yötä!

//Jessi

It is annoying to realize how you take things for granted... My sweetest V saying bye to his stable buddies. For now. 


Today V left with Huttulas truck over the Baltic Sea to Travemunde. From there they will bring him to Jan Greves clinic where they will remove a chip from his front leg. 
The desicion came quite easy becouse the faster it's done the faster he can compete. It should not be a really difficult procedure and after tree weeks he can start working if everything goes as planned. But anyway I feel anxious for my big friend V :(. 

Tomorrow more about my trainings! Good night!

//Jessi
2 comments:

  1. Meillä Houttu leikkasi Tampereella onnistuneesti hevoseltani irtopalan takajalasta, vaikka se oli siellä jo vaivannut ihan ontumiseen saakka. Kuntoutus tehtiin huolella ja pitkän kaavan mukaan, sillä vanha hevonen ei kuulemma palaudu tuollaisesti välttämättä. Onneksi heppa jaksoi olla rauhassa sairastarhassa ja kuntoutus sujui muutenkin ilman mitään ongelmia. Kaikki siis kuitenkin sujui hyvin ja nyt minulla on ollut terveempi ja iloisempi hevonen jo pari vuotta :) Tsemppiä!

    ReplyDelete
  2. Tsemppiä V:lle! Minäkin poistatin omalta 7v:ltä irtopalan kun se Hollannista tuli. Ei välttämättä olisi tullut koskaan haittaamaan mutta onnistui saman jalan telomaan muutenkin säikähtämällä tarhassa ja hyppäämällä sieltä ulos peilijäällä (=liukastunut luultavasti samalla..) joten samaan sairaslomaan otettiin palakin pois.
    Vaikka toimenpide on aika pieni ja "rutiinijuttu" niin muistan kyllä, että itsekin jännitin kamalasti - varsinkin kun lupasivat soittaa heti kun leikkaus on tehty mutta puhelu tuli monen tunnin jälkeen "tämän saa nyt hakea täältä"..

    ReplyDelete