Equestrian Stockholm

Thursday, March 26, 2015

Belly dancers and standup!

Olipa hienot juhlat! Olimme isäni firman 80 v juhlissa. Ja kyllä he olivat pistäneet hienot bileet pystyyn! Viihdyttämässä oli mm. Vatsatanssijat, uskomaton taikuri ja Myllyrinne. Minun instassa pieni klippi :)

Huomenna päivällä lähdetään ypäjälle. Mukaan lähtee Rolle, Swasse, Corella, Rex ja Sebbe.

Sebbe vaikuttaa niin sellaiselta symppikseltä! Sitä en ole kauhean paljon työskennellyt esteillä sillä se ei ole hypännyt paljon viimeaikoina. En halua tehdä liikaa. Tein sillä innarit tiistaina ja sen jälkeen olen vain tehnyt puomeja ja sileällä työskentelyä. Sebbe on aika kuuma pakkaus ja haluaa mielellään kantaa kaulansa vähän liian korkealla ja jännittyneesti silloin sillä on aika pieni ja sipsuttava askel. Mielestäni hevoset hyppää vähän niin kun ne liikkuu. Joten yritän saada sitä rentoutumaan ja saamaan kaulaa pidemmäksi ja alemmaksi silloin askel kin pitenee. Mielestäni olen onnistunut oikein hyvin mutta saa nähdä miten se jatkuu kisapaikalla.

Hyvää yötä!

//Jessi

"Tavoite ilman suunitelmaa on vain toive"

Dani having a moment with Sebbe <3Today's outfit: Godignons breeches, army green jacket by Colmar and Kingsland socks. 

I like the details at the pocket. What a party! We where at my dad's company's 80th anavorsity party. They had planned such an amazing party with lots of entertainment! There where belly dancers, magician and standup. You find a short clip on my insta. 

Tomorrow we go to Ypäjä. With us comes Rolle, Swasse, Corella, Rex and Sebbe.

Sebbe seems to be such a sweet guy! I have not done to much jumping with him brcouse he has had a jumping break befor he came to me. So don't want to do to much. On Thuesday I jumped the in-and-outs and after that I have only been doing pole work and on the flat. Sebbe is quite hot and wants to keep his neck a bit tens and to high, therefore his stride gets shorter. I always say that the horse usually jumps the way he moves. So I try to get him longer and more loose in the neck and therefore a longer stride aswell. I think I have managed well with it but let's se how much he remembers of it at the show.

Good night! 

//Jessi

"A goal without a plan is just a wish"

Sebbe in yesterday's snow.

Beautiful morning today.


1 comment:

  1. Kuinka työskentelet hevosen kanssa joka on helposti jännittynyt, kulkee pää ylhäällä ja sipsuttaa lyhyttä askelta. Mitkä koet olevan avaimet tälläisen hevosen kanssa?

    ReplyDelete