Equestrian Stockholm

Saturday, March 7, 2015

Looks like a robber... But who is it, can you tell?

Minulla meni päivät sekaisin ja perjantaina luulin että oli lauantai ja siksi en kirjoittanut blogia :). Anyways... Molemmat hevoset hyppäsivät hyvin perjantaina, mutta tuli pieniä virheitä, Rexin kanssa tulin aika hitaasti ja lähelle sarjalle joka sitten jäi niin pitkäksi että Rex ei halunnut hypätä B-osaa, muuten se oli nolla ja lopputulos 7vpistettä kun lisättiin aika virheet. Onni hyppäsi super mutta otti ykkösen alas ja oli kuudes. 
Tänään Rex hyppäsi nollan ja oli kolmas mutta tuntui tosi stressaantuneelta ja jarrutteli uloskäynillä. Sillä en hyppää huomenna koska en halua aiheuttaa sille liikaa stressiä heti ekaa kertaa tällaisissa kisoissa jottei sille tulisi pahoja kokemuksia, lopetetaan tähän kun se hyppäsi hyvin ja ylitti esteet hienosti vaikka oli vähän pelokkaan olonen. Onni joka on hieman kokeneempi hyppäsi loistavasti mutta tuli yksi väärinkäsitys toisessa vaiheessa ja onni hyppäsi puoliksi esteen läpi/sekaan (ei pahasti käynyt) kun tuomarit pysäytti aijan ja minä jatkoin koska olin han minä ylittänyt esteen niin hylkäsivät minun toiseen vaiheen, mutta Onni oli silti sijalla seitsemän. Sellasta sattuu välillä... 


//Jessi

Guess who??? There was a lot of weird stuff at the sports fair...


Tidy stable at the show.

I mixed up the days and thought it was Saturday yeasterday and thats why I did not write aything :). Anyways... Both horses jumped well on Friday just had a few mistakes. With Rex I rode a bit slowly and to deep on the coming in on a combination and that led to a refusal at the B-part because we where simply to far from the jump. Otherwise he jumped clear and good! Onni jumped super good but had number one down and ended up on a 6th place.
Today Rex jumped a clear round and was 3rd. He felt very stressed and was slowing down at the gate so I decided to not jump him anymore tomorrow. I don't want to cause him extra stress so I leave it here while he was jumping good and still happy to do his job even if he was scared of the public. Onni witch is a bit more experienced jumper very good but we had a small misunderstanding at one vertical where he soped/jumped and while I continued the judge rang the bell and that led to me being disqualified from the second round. Right or wrong, he was anyway placed 7th. Shit happens!


//Jessi

Fille was a talent... hah! almost 700m...

Onni in his "wife beater shirt"

Good horses <3

2 comments: