Equestrian Stockholm

Wednesday, March 4, 2015

Dani come back!!

Talli ei ole ihan yhtä siisti kuin silloin kun Dani sen tekee. Dani on lomalla ja on ollut meidän niskoilla pitää talli pystyssä ;). Mutta se on aika kiva tehdä välillä ja hyvä jotta muistaa arvostaa Danin työtä. Minusta jokaisen ratsastajan pitää tehdä tallia ja kaikki muu homma joka siihen liittyy. Jos aina vaan ratsastaa niin ei näe koko totuutta. 
Viikonloppuna on kisat messukeskuksessa joten huomenna on viimeinen päivä ennen kuin kisat alkaa.  Mukaan tulee Rex ja Onni. Hyvää illanjatkoa! 

//Jessi

ps. Dani, jos luet tämän niin toivottavasti sinulla on ollut kivaa lomalla ja nähdään pian!
XOXO

Rex waiting to go to the showThe stable is not as clean as when Dani is here. See, Dani is on vacation and it has been our job to keep the stables standing ;). I think it is quite fun to do and it is good because you remember how much you appreciate Danis work. I think every rider should do the stables and the stuff around it. If you just ride you don't se the whole truth.
This weekend we are going to a show at "messukeskus" CSI* so tomorrow is the last day of preparing. Along comes Rex and Onni. Have a good evening!

//Jessi

ps. Dani, if you read this I wish you a good end of your vacation and see you soon!
XOXO                          
Vaillant getting ready for riding.

Love the feeling in the stable when all the horses are eating and calm.

1 comment:

 1. "Minusta jokaisen ratsastajan pitää tehdä tallia ja kaikki muu homma joka siihen liittyy. Jos aina vaan ratsastaa niin ei näe koko totuutta. "

  TOTTA! Hämmästyttävän paljon näkee nykyään ratsastajia, joilla ei ole minkäänlaista intoa ja halua tuntea edes omaa hevostaan paremmin.
  Tallin siivous/muu puuhailu ja edes oman hevosensa harjaus avartaa kuitenkin näkemystä sen kunnosta, luonteesta yms. paljon..
  Pieni kiinnostus ja tietämys edes tunnetuimmista suvuista voi kertoa jotain oman hevosen luonteesta ja ratsastettavuudesta..
  Ja mikä eniten itseäni hämmästyttää - meilläpäin tuntuu että heti kun hypätään metriä isompia luokkia, katoaa kiinnostus käydä katsomassa kisoja ja muiden suorituksia.
  Itse olen kisaamisen lopettanut jo mutta jaksan edelleen ajella kauemmaskin katsomon penkkiä kuluttamaan, iloitsemaan tuttujen hyvistä suorituksista ja oppimaan uutta ja vanhaa. Mistäs sitä tietää, vaikka vielä jonain päivänä palaan itsekin kilparadoille.. :)

  Tsemppiä tuleviin kisoihin ja aurinkoista kevättä!

  ReplyDelete