Equestrian Stockholm

Friday, April 24, 2015

Grateful for having you...

Saavuin juuri kisapaikalle Ypäjälle. Tänään hyppään kolmella hevosella täällä. Hevoset matkustivat hyvin ja köllöttää tyytyväisen näköisenä autossa. Viikonlopun aikana hyppään yhteensä kuudella ihanilla hevosilla. Olen kiitollinen siitä että tällä hetkellä on todellat hevoset ja niitten kanssa on aina kivaa lähteä kisoihin!! Elikkä kiitos hepoille! Ja toivon että viikonloppu menee hyvin sillä taas on Avant gold cup gpnä sunnuntaina jota toistaiseksi vielä johdan ja toivottavasti tilanne pysyy vielä samana ;)!

Hyvää viikonloppua teille lukioille!

//Jessi

Show arena


I just arrived at the show in Ypäjä. Today I ride three horses here. The horses traveled well and are looking quite confy in the lorry. All in all I'm showing six horses at the weekend. I'm grateful for having such nice horses and it's always as fun going to the show with my homies! So thanx my lovely horses! Hope I'm successful on the weekend because it's the Avant gold cup on Sunday again and I currently in the lead so let's hope it stays that way, yay! 

Have a awesome weekend you all! 

//Jessi 

Swasse chilaxin :)
3 comments:

 1. Mahtavaa, että sulla on kivoja hevosia joilla on mukavaa kisata ja harrastaa!
  Pakko kysyä, että saatko vaillantin tuhkat takaisin vai mitä sille tapahtuu?

  ReplyDelete
 2. HEI HALOO!!! Eikö sinulla ole M-I-T-Ä-Ä-N käytöstapoja?!? Jessica on joutunut kokemaan suuren menetyksen, ja yrittää nyt (ja todella hänelle propsit siitä) katsoa tulevaisuuteen, ajatella positiivisesti ja iloita siitä mikä on hyvin. Ei muuten ole varmasti helppoa hänen tilanteessaan suhtautua asiaan niin. Voit olla varma, että Vaillant on Jessican muistoissa erityisenä hevosena nyt ja ikuisesti, mutta se mitä Vaillantille on sen poismenon jälkeen päätetty tehdä ei takuulla kuulu yhtään kenellekään muulle, vaan on Jessican yksityisasia! Ei näemmä ole kateudella ja houkkamaisuudella mitään rajoja, toivottavasti vanhempiasi hävettää kun ovat sinut niin huonosti kasvattaneet!! Mieti vähän ja häpeä!! (Ja pahoittelut Jessicalle, että tulin tänne blogiisi räyhäämään, mutta pistää niin vihaksi sun puolesta tällaiset imbesillit.)

  ReplyDelete
 3. En todellakaan millään pahalla tarkoittanut kysymystäni!
  Itse menetin viimevuonna myös hevoseni ja halusin ehdottomasti hevoseni tuhkat itselleni, rakkaan takasin luokseni :)
  Halusin vain tietää, että merkkaako Jessicalle tuhkat ja haluaako hän edes tuhkia, kaikkihan eivät halua ja ymmärrän todellakin sen.
  Eihän jessican tietenkään tarvitse vastata kysymykseeni jos hän ei sitä halua kertoa!
  Kysyin siis ihan ystävällisesti, monissa blogeissakin näkee kuinka ihanasti mennyttä hevosystävää on muistettu hautakivellä tai uurnapurkilla tai jouhikorulla vaikkapa :)

  ReplyDelete