Equestrian Stockholm

Thursday, April 2, 2015

Prove yourself to yourself not to others!

Tänään ajattelin jakaa teille treeni vinkin jälleen kerran, mutta video muodossa. Tein kaikilla hepoilla tätä samaa harjoitusta. Se on kiva tapa saada hevoset kuuntelemaan pohjetta ja keskittymään ratsastajaan eikä muihin juttuihi. Kiemura uria en tee hirveän kauan sillä en koe sitä kovin terveelliseksi jaloille jos sitä treenaa liikaa. Välillä on hyvä rakentaa tällainen tavallaan "rata" koska se selkeyttää työtä ja on apuna hevoselle jotta se tajuaa mitä siltä halutaan. 

Toivon että treenaatte tätä ja että se on teille hyödyksi! Hyvää pääsiäistä! Tämä tyttö lähtee landelle ja Sunnuntaina on kisat taas. Moikka moi!

//JessiMe doing some situps on Rex ;)


Prove yourself to yourself not to others:

Today I´m going to share with you my todays training tips as I have done before but now in a video. It is a nice way to get the horse obedient on the leg and to concentrate on the rider insted of everything  else. The curves I dont tend to do that much because I think it´s not that healthy for the horses legs.  Sometimes I think it´s good to do this kind of course becouse it makes the work clearer and helps the horse understand what we want from them. 

I hope you will train and that this helped you out a bit! Have a happy easter weekend. We are going out to our island for the weekend and on Sunday I´m at the show again :). Bye bye!

//Jessi


Ronja in her new Moncler jacket <3 love it!

2 comments:

  1. Hyvä treenivinkki, kiitos siitä Jessica! Ihanaa kun päivität blogiasi niin ahkerasti vaikka varmasti olet kiireinen ihminen! Tsemppiä tuleviin kisoihin!! :)

    ReplyDelete
  2. hei, mikset käytä kypärää?

    ReplyDelete