Equestrian Stockholm

Monday, April 13, 2015

Signing something new... Classy and elegant!


Kai sitä ottaa asiat itsestäänselvyytenä vaikka kuinka yrittää olla kiitollinen ja muistaa miten asiat voisivat olla huonosti. Luulen kuitenkin että se on aika normaalia ja ihan hyvä kin. Muuten han sitä miettisi aina että täytyy olla varautunut siihen että rakkaille sattuisi jotain minä hetkenä hyvänsä. Ja uskon että sellainen ei olisi kauhean terveellistä... Joten vaikka olenkin surulline Vaillantin pois menosta niin voin itse päättää haluanko jatkaa surullisena vai päätänkö olla positiivinen ja antaa ajan parannella haavoja. Ja sehän on selvää että valitsen toisen vaihtoehdon! ei hän se elämä muuten kivaa ole!
Tässä linkki hyvään artikkeliin Vaillantin muistoksi. 

Joten ajattelin kertoa teille tänään kivan uutisen joka varmistui eilen kun laitoin nimen paperille.

Uusi yhteistyö kumppani ja sponssori on nimittäin Smart Riders. Teille jotka ette ole käyneet kaupassa jo niin se sijaitsee Pursimiehenkadulla nro 27 Helsingissä. Itse tykkään klassisista ratsastus asuista ja muutenkin vaatteista ja niillä on todella laadukkaita ja tyyllikkäitä tuotteita. Sen takia olen äärrimmäisen iloinen että tämä yhteistyö on saannut alun!


//Jessi

ps. Tässä linkki hyvään artikkeliin Vaillanttia kunnioittaen. Vaillant <3This is what you will see my horses wear in the future.
Spring is here again <3


I guess you do take things for granted even if you try not to. And I guess its quite okay and normal. Imagine if you would not, then you would only go around preparing for your loved ones to get hurt and that can't be good either... So even if I`m sad about Valiant passing away I can choose to be miserable or I can choose to be positive and let time heal the wounds. And off course I choose to be positive! Life would be no good otherwise!


So today I will shear with you my big news that was done by me signing a paper yesterday.

My new partner and sponsor is Smart Riders

For you who has not visited the shop yet it`s at Pursimiehenkatu 27 in Helsinki. I like the classic style and that`s exactly what they sell, Classy and elegant in good quality. Thats why I`m happy and proud to announce this new partnership! 


//Jessi

ps. Here is a link to a nice article to honor Vaillants memory. Vaillant <3Onni has got some massage from Dani. I can feel a big difference when riding him after she worked those magic hands.

My shadow looking like Pippi Longstockings ;)Onni was Second in the Avant Goldcup. Still in the lead! The other horses where also good. Sebbe was 4th and Rex 6th in the 130 cm. 

4 comments:

 1. Iso hali ja voimia koko tiimille! <3 Hyvä kirjoitus Vaillantista, joka viimeistään osoittaa sen, että menestyksen takana oli usko, luottamus ja ystävyys ei vain pelkästään raha, joka pääosin ihmisten keskusteluissa esiintyy! Uskon ja toivon Jessica, että vuodet Vaillantin kanssa opettivat sinulle paljon! Olet nuori ja päättäväinen, joten sinulla on paljon hyviä vuosia edessä maajoukkueratsastajana Suomen väreissä, ei ehkä nyt heti mutta jo vuoden tai kaksi päästä tilanne voi olla aivan toinen. Ja vaikka itsekin olen erittäin kilpailuhenkinen, niin pitäisi kuitenkin muistaa että maajoukkueratsastajaksi päätyminen ei ole se itseisarvo vaan se ystävyys mikä sinulle ja Vaillantilla oli pitäisi olla kaikkien ratsastajien päämäärä hevosten kanssa touhutessa! Ja olihan sinun ja Vaillantin MM-suoritus aivan upea, varsinkin jos ottaa huomioon, että kisoja ennen synnytit. Toivottavasti tämä piristää päivääsi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Se lämmittää sydäntä! Toivotaan että Saan vielä joskus sen tasosta hevosta alle. Kiitos vielä! -J

   Delete
 2. Elämä jatkuu surusta huolimatta! :) Olet nuori, taitava ja sopivan hevosen osuessa kohdalle varmasti tulevaisuudessa taas isoissa kisoissa. Vaikka Vaillantia ei enää ole, muistoja ja sitä kokemusta minkä se sinulle antoi ei voi kukaan ottaa pois. Toivon, että löydät kansainvälisesti potentiaalisen hevosen, omaksi tai ratsastukseen. Vaikka mukava on ollut seurata osaamistasi myös kotimaan kisoissa. Tsemppiä ja iloa kesän odotukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos myös sinulle! On niin kiva huomata miten ystävällisiä ja kannustavia ihmisiä jaksaa kirjoittaa ja olla tukena tällaisessa tilanteessa. Merkitsee todella paljon minulle! -J

   Delete