Equestrian Stockholm

Sunday, April 26, 2015

Pampered by two girls.

Eilen kaikki hevoset hyppäsivät hyvin ja oli nollilla ja sijoilla paitsi Rex jolla oli yksi alas toisessa vaiheessa. Rex oli vähän väsyneen olonen ja yski pari kertaa joten se saa jäädä kotiin tänään jos sillä olisi vaikka joku flunssa...

Tänään hyppään 140 cm Avant luokan jossa ratsastan Onnin ja CaoIlan. Katsotaan miten pärjätään. Onnilla oli eilen oikein kiva päivä. Ensin se oli tarhassa nauttimassa auringossa. Sen jälkeen maastoiltiin ja pidettiin hauskaa. Ja lopuksi se sai vielä hieronnan ja venyttelyä että se jaksaisi hyvin tänään GP ssä!
 Luokka alkaa klo. 15.50. Tässä linkki josta näette kaikki luokat livenä ja voi myös katsoa jälkikäteen. 

Nauttikaa Sunnuntaista mitä ikinä teettekään!

//Jessi

Onni being pampered by two girls.

Was goin to post this pick on insta (jmtimgren) and then I noticed the dog poop beside my left shoe :'D
Soon on the road again.
Yesterday all horses jumped good and was clear and placed except for Rex who had one down in the secondface. Rex felt a bit tired and was coughing a few times so he will stay at home today in case he has a flue or something...

Today I will jump the 140 cm avant gp with Onni and Caol Ila. Let's see how we manage. Onni had a good day yesterday. First he enjoyed the sunny paddock. After that I rode him out in the woods and had a lot of fun and then he got a massage and stretching so he will feel good today. 
The class starts at 15.50. Here is a link if you want to watch it live or afterwords.

Enjoy your Sunday, what ever you are doing! 

//Jessi 

2 comments:

 1. Onneksi olkoon, voittoputki jatkui :) Oletko tehnyt jo aikaisemmin "tiimipostauksen" eli esittelyä taustajoukoistasi? Niistä olisi kiva lukea lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :D!! En ole, hyvä idea! Itse olen ajatellut samaa :)
   -J

   Delete