Equestrian Stockholm

Wednesday, April 22, 2015

My new proffesion...

En ole ehtinyt kirjoittaa pari viimeistä päivää kun on ollut niin paljon tekemistä. Mutta nyt. 

Maneesiin on tuotu uutta hiekkaa niin kuin kerroin. Eilen illalla kun kaikki oli ratsastettu ja tunnit pidetty niin päätettiin avaa grilli kausi jonka jälkeen ruvettiin erottelemaan geopaddia maneesiin uuden hiekan päälle. Nyt sitä pitää vain sekoittaa hiekan joukkoon. Kun oltiin melkein valmiita ja rupesi jo olemaan pikkasen tylsää hommaa niin keksin paljon hauskempaa tekemistä ja tein lumi enkeleitä geopadin seassa :D.

Eilen ja tänään pidin tavallisten valmennuksien lisäksi estetunteja Peikin ratsastuskoulussa kun Peik itse on Drammenissa tyttäreensä kanssa kv kilpailuissa. Olen tottunut pitämään valmennuksia yksittäisille oppilaille niin tämä oli ihan uusi kokemus. Olin ensin vähän pihalla ja huomasin että aika meni ihan liian nopeasti. Mutta tänään olin enemmän perillä asioista ja meni oikein sujuvasti. Oli kivaa pitää tunteja niin innokkaille oppilaille ja sain kivaa palautetta! Sitä paitsi niillä oli ihania heppoja jotka tekivät kaiken kiltisiti ja hyppäsivät oikein hienosti. Ehkä tämä voisi olla uusi ammattini...? No ehkä ei, mutta oli kivaa!

Hyvää yötä teille! Sweet dreams!

//Jessi

Me making snow angles in the geopad :D

I have not had the time to write the last couple of days because I have been so busy. But now!

Like I told you there is new sand in the indoor. Yesterday evening after I had been riding all horses and we suddenly decided to have the first stable barbeque we went to the indoor to spread the geopad. Now it just needs to be mixed in with the sand. When we where almost ready and it got a bit boring we goofed around and I was making snow angles in it :D.

Yesterday and today I was training my usuals and also giving jumping lessons at Peiks riding school as Peik is in Drammen with his daughter at an international show. It was the first time giving lessons at a riding school. At the beginning I was a bit lost with so many horses and pupils at ones but then I got the hang of it. It was realy fun to give lessons to such eager pupils and I got nice feedback! The horses where also super nice and behaving well. So maybe this could be my new proffesion..? Well.. mabye not, but it was fun anyway!

Goodnight! Sleep well!

//Jessi


The yard at Peik`s

Relaxing time before riding.

1 comment:

  1. Peikillä on maailman parhaat opetushepat :)) suurin osa niistä on kokeneita kisaheppoja ollut ennen!

    ReplyDelete