Equestrian Stockholm

Wednesday, January 21, 2015

That was in my mailbox...

Kiinnostava ja inspiroiva päivä oli tänään! Ensin ratsastin hepat, ne olivat kaikki tosi hyvän tuntuisia. Kun olin valmis kävin Peikin tallilla jossa oli Thiess Saksasta pitämässä valmennuksia, niitä oli hauska katella. Minusta on aina super kiinnostavaa seurata kun muut treena ja kuunnella mitä vinkkejä he saavat... Sen jälkeen pidin itse vähän puomi treenejä minun valmennettavalleni, saatiin hyviä tuloksia aikaan ja näytti siltä kun valmennettavani olisi saanut "ahaa elämyksen", niitä pitää saada jotta oppii uutta. 

Illalla kun tulin kotiin Fillen ja Ronjan luokse huomasin että olin saannut jonkun 
mustan kirjekuoren jossa oli käsin kirjoitettu minun nimeni, se piti heti avata. Ja se oli kutsu Ruotsiin kisoihin. Haluaisin todella paljon lähteä sinne mutta pitää katsoa että onko se ylipäätänsä mahdollista Bordeaux kisan jälkeen.

Huomenna ajattelin tehdä ruoka postauksen. Tein nimittäin ruokaa illalla mutta tästä tulee muuten niin pitkä joten saatte lukea siitä huomenna :)

                          //Jessi

V my big friend.

A little late with movember...

Today was an inspiring day! First I rode the horses, they all felt super. When I was ready I went watching Thiess from Germany give lessons at Peiks place. It is allways so interesting to watch others and hear what tips they get. After that I had my own lessons to give. 

In the evening when I came home to Fille and Ronja I noticed that I had got a black envelope and as I opened it I saw that it was an invitation to a Swedish show sponsored by ginatricot. I would really like to go there but I'll have to check if it's possible so soon after Bordeaux...

Tomorrow I tought I would do a food post. I did some food in the evening but it takes to long to explane now. So you will get to read it tomorrow instead :), off to bead. Hah, it was a rime!

                           //Jessi

Invitation to Borås.4 comments:

 1. ootko koskaan nähnyt tälläistä heppaa ja jos olet niin mitä mieltä ?:)
  http://www.ratsut.fi/ilmoitukset/ad/19-esteratsastus/9933-hyva-ruuna-harraste-ja-kilpakaytton.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry että vastaus kesti. Mielellään voin auttaa ja sanoa mielipiteeni mutta silloin kannattaa soittaa. Se aina vähän riippuu kenelle heppa on tarkoitettu jne. Varmaan ymmärrät :)

   Delete
 2. Onko sulla muuten jotain varusteita Gina Tricotin ratsastusmallistosta ja mitä mieltä olet ollut tuotteista? :)

  ReplyDelete