Equestrian Stockholm

Friday, January 16, 2015

It is magic when...

Kello on juuri ennen kahdeksaa aamulla, ja Ronja on syönyt. Yöllä on satanaut paljon lunta joten Fille lähti pimeeseen raivaa tietä Danille jotta hän pääsee kulkemaan kottareilla. Kyllä tämä talvi on pimeä täällä Suomessa mutta tykkään myös siitä kun esim astuu ulos ovesta aamun pimeydessä ja ainoa valo jonka näet on se kimaltava valkoinen lumi, siinä on jotain mystistä.

Nyt alkaa taas se aika kun yritän olla super motivoitunut, tai siis olenhan minä motivoitunut mutta juuri ennen isoja kisoja haluan muistaa että olen yksi heistä ja osaan tehdä niitä super ratoja. Silloin katson aina vanhoja hyviä videoita jotta tulee se hyvä fiilis jota haen. Tänään aijattelin jakaa ne videot teidän kanssa.

// Jessi

It is just before eight in the morning and Ronjas has eaten. There has been snowing a lot during the night and Fille just went out to clear the ways for Dani so she can move better with the whilbarrow. I must say, the winters are really dark here but I also like for example the feeling when you step out of the door in the morning  and the only light you see is the glimmering white snow, there is something magic about it.

Now starts the time when I´m seeking for isnpiration, well  I am isnpired but just before the big shows I want to get the feeling that I am one of them and I can do those super rounds as well. Thats when I start watching my old videos. I thought I would shear them with you guis.

// Jessi

2 comments:

  1. Hienoja ratoja! Mitä jalustimia käytät?

    ReplyDelete