Equestrian Stockholm

Wednesday, January 14, 2015

Jumping video from training with some of the horses.

Pahoittelen että en ole kirjoittanut viimeiset kaksi päivää. Oli tosi paljon kiireitä ja sitäpaitsi ajeltiin edestakaisin Westankärristä Trädgårdstorppiin. Tänään on video päivä, ajattelin jakaa teille vähän treeni videoita. Käytiin Marina Ehrnroothin uudella tallilla hyppäämässä. Tässä näette itse että hyppäsivätkö hyvin vai ei?  Kertokaa teidän mielipiteitä! Alla näette myös kuvissa vähän mitä olemme puuhanneet viimeiset kaksi päivää. Hyvää illanjatkoa!

Ps. Jos videot jostain syystä ei näy niin kertokaa siitä minulle pliis. Ja jos silti kiinnostaa nähdä niitä niin menkää katsomaan minun youtube kanavaa: Jessica Timgren

// Jessi

Vaillant has been so good to ride now :)


Rex

Rolle


Swasse
Onni

Ronja a bit exited over her food :D

I´m sorry for not writing the last couple of days. I was very busy and we where also driving back and forth from Westankärr to Trädgårdstorp. So, today is a video day and I thought i would share some training videos with you. We have been jumping at my friend Marina Ehrnrooth`s place and the videos you´r about to se is from there. Did they jump good or not, tell me what you think! Here are also some pictures of what we have been up to the last two days. Have a good evening!

ps. If you for some reason can not watch the movies please tell me, and if you want to check them out anyway then go to my youtube channel: Jessica Timgren
//Jessi

Dani working hard as always. 

12 comments:

 1. Sinulla on niin hienoja hevosia! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, minä sanon niille että voivat olla ylpeitä itsestään :)

   Delete
 2. Ihania:) mikä toi swassen apuohja on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Swasse haluaa aina välillä heittää päätä vähän liian korkealle joten kun hypätään me olemme käyttäneet pitkän elastisen martingaalin jonka kiinnitämme turpahihnaan. Se rauhottaa sen menoa ja toivon mukaan voimme pikkuhiljaa luopua siitä martingaalista kokonaan :)

   Delete
 3. Tosi kiva postaus, videoita treeneistä useammin kiitos!! ;) onko Rex myynnissä? Näin ilmoituksen ja näyttää ihan samalta hevoselta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun tykkäsit, kiitos! Kyllä, Rex on myynnissä eli sama heppa :)

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ihana blogi! On kivaa, kun annat treenivinkkejä ja kysyt suoraan lukijoiltasi palautetta! Toivottavasti kausi lähtee hyvin liikkeelle ja pääset EM:iin ja menestyt! Tuli mieleen, kun sanoit jossain postauksessa, että haluat kehittää istuntaasi niinkuin varmaan kaikki muutkin ratsastajat, niin olin kerran Aira Toivolan istuntatunnilla ja keskityttiin pelkästään istuntaan, ohjia ei käytännössä saanut käyttää lainkaan, niin silloinen ratsastettavani kulki niin hyvin. Oli tosi rento ja sain myös koottua hevostani sekä alhaalla istuen kuin myös kevyessä istunnassa! Itse opin niin paljon uusia asioita, etenkin niiden vatsalihasten käytöstä, vaikka mukamas olin jo aiemmin tietoinen niistä! :D Useimmat valmentajat pyytävät aina laittamaan hartiat taakse, kyynärpäät vartalonviereen, pohkeen kiinni ja nojaamaan taakse, jolloin helposti ratsastaja ikäänkuin näyttää hyvältä, mutta tosiassa voi olla tosi jännittynyt ja on hevosen liikkeestä jäljessä....kokemuksesta tiedän :D Mutta itse yllätyin kun Airan ensimmäinen kommenttini minulle oli, että nojaa eteen, vedä napa sisään ja nosta lantiota ylös...tuntui että olisin etukenossa, mutta kun otettiin kuva, niin ryhtini näytti tosi hyvältä! Tuntui aluksi niin oudolta! Mitä mieltä itse olet? Kuka valmentajistasi on aikoinaan ollut tai on paras neuvomaan istunnassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olipa kivasti sanottu :), piristi iltaani! Kyllä näin on, joskus kun oppii jotain uutta ja joutuu muuttamaan asioita joihin on tottunut se saattaa tuntua jotenkin väärältä mutta jos vaan siinnikkäästi jatkaa sitä harjoittelemista niin huomaa että se tulee jo itsestään ja helpottaa ratsastusta mukavasti. Välillä istunta paranee vain sillä että korjaa jotain muuta niin kuin esim jalkojen asentoa, hyvä valmentaja osaa neuvoa just oikeassa kohtaa. En osaa sanoa kuka olisi paras siinä... hmm... Tulipas tästä pitkä vastaus :)

   Delete
 6. Hei! Todella mielenkiintoinen blogi, kiitos siitä :) mieleeni tuli, että sinulla on ilmeisesti uusi ratsuttaja hevosillesi, Mira? Olisi mielenkkiintoista kuulla että millä perustein valitset ratsuttajia / liikuttajia hevosillesi, mitä pidät tärkeänä ja päästätkö helposti "tuntemattomia" hevostesi selkään? Entäs hoitajissa, mitä arvostat? Olisi kiva saada postausta tukijoukoistasi tarkemmin, esim hoitajista ja heidän työpäivästään ja ehkä heidänkin "puheenvuoro" tänne? :) kiitos! Siinä vähän ehdotuksia postauksiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi :)! Kyllä, Mira on ihan super apu! Olen ihminen joka ... miten tämän sanoisi suomeksi, "go with my guts" jos ymmärrätte. Pitää tuntua siltä että on mukava tyyppi kyseessä joka on valmis tekemään töitä ja kyseinalaistamaan itseään. Hevosteni kanssa olen todella tarkka, en päästä tuntemattomia selkään. Tärkeätä on että ei revi/potki tai muuta agressiivistä tai muuten minusta saattaa tulla hyvin agressiivinen :). Tärkeintä on että osaa/ haluaa ajatella että mikä on parasta juuri tälle hevoselle ja niin kuin sanoin pitää osata kyyseinalastamaan itseään. Hoitajassa arvostan sen että osaa ottaa vastuuta, pitää tallin siistinä, ahkera, ja yksi tärkeimmistä asioista on että on kiinnostunut ja että seuraa hevosten käyttäytymistä, silloin huomaa heti jos jotain on pielessä. Että ei siinä muuta :) ihan vähän vaadin vaan :D. Nyt jos joku kiinnostui tästä duunista niin voi tulla työhaastatteluun sillä olen ilman hoitajaa tällä hetkellä :). Mutta kivoja kysymyksiä, ehkäpä teen niistä jonkun postauksen joku päivä.

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta! Ihan mahtavaa kuulla tällaisiakin asioita kilparatsastajan elämästä :) tsemppiä jatkoon!

   Delete