Equestrian Stockholm

Tuesday, November 25, 2014

Me time.

Illalla olemme olleet kahdestaan Ronjan kanssa. Ronja on ollut kylpyammeessa, syönyt puuroa ja sitten koitti nukkumaanmenoaika. 

En usein viihdy yksin mutta joskus se tekee ihan hyvää että voi rauhassa juoda ilta teetä, lakata kynnet ja sellaista kivaa :)... 

Mitä sinä keksit kun on aikaa rentoutua ja tehdä "minä juttuja"? 

Olisiko sinulla ideoita postauksista? Jos sinulle tulee jokin tietty aihe mieleen niin kommentoi mielellään, on aina kivempi kirjoittaa kun tietää että se kiinnostaa teitä. 

V ja Onni tulevat huomenna aamupäivällä kotiin, olen saannut viestiä Suvilta että kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja hepat voi hyvin. 

Mukavaa iltaa teille! 

                            //JessiIt has been just the two of us tonight. Ronja took a bath, had her porridge and then off to bed. 

After that I have had time for my self. Even if I don't enjoy beeing alone that often, occasionally it's nice. To drink an evening tea, paint my nails and do other girly stuff :).

What do you do on your "me time"?

If you have some idea of what posts you would like to read on my blog, please do tell me, it's always so much more fun write about something I know you want to read :). 

V and Onni are coming home tomorrow noon. I got a text from Suvi saying that everything is fine and the horses are doing well. 

Have a nice evening!

                          //Jessi

New breeches and socks from Animo and kingsland.

                         

6 comments:

 1. Olisi kiva jos tekisit postauksen hevosista mitä sinulla on tallissa nykyisin :) Onko tallissa muita kun sinun omat hevoset?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo samaa ajattelin! ja myös teidän tallin esittely olis kiva tai ylipäätään mitä puitteita sulla on kotitallilla :)

   Delete
  2. Joo, pitää tehdä. Ehkä minä teknisiä jonkun video postauksen näistä puitteista niin näkee paremmin :)

   Delete
 2. Vähän "varusteurheilijamaisesti" sanon että oisi kiva tietää millaisista satuloista pidät, menetkö samalla satulalla kaikilla hevosilla, mitä merkkejä nahkavarusteesi on, ostatko satulat uutena? Sitten urasi merkittävimpiä hevosia, missä kaikkialla olet asunut yms. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi. Olen muistaakseni tehnyt jonkun postauksen jossa kerron minun Butet satuloista ja muista kamoista. Ostan satulat uutena ja käytän ne kaikilla hevosilla. Ja "urani merkittävimmät hevoset" on super hyvä idea, niitä ajattelen aina suurella lämmöllä!

   Delete
 3. Hei!

  Olisi kiva kuulla syömisestäsi ja muusta urheilusta kilparatsastuksen ohella! Olet hyvä esimerkki nuorille ratsastajille, paitsi iso miinus kuvista missä ei ole kypärää mukana. :P

  ReplyDelete