Equestrian Stockholm

Tuesday, November 18, 2014

I'm here!

Onni checking out the nice Mercedes :)

Saavuin tänään aamulla Stuttgartiin. Hevoset olivat matkustaneet hyvin ja tuntuivat oikein virkeiltä! Kisapaikka vaikuttaa tosi kivalta ja areena on aika iso, etenkin kun ajattelee että kyseessä on hallikisa. Me ollaan ensimmäisten joukossa täällä kisapaikalla, suurin osa tulee huomenna vasta joten ollaan saatu rauhassa tutustua paikkoihin ja ratsastamaan areenalla. Huomenna sitten alkaa rumba kun loput saapuu. 
Ajattelin ratsastaa hevoset heti aamulla niin että vielä huomisen treeni saadaan tehdä rauhassa ja niin että on paljon tilaa areenalla.  Illalla klo 17.00 alkaa sitten eläinlääkärin tarkastus joten ennen sitä kaikkien pitäisi saapua. 

Näette ketkä kaikki hypäävät täällä ja muutenkin kisojen info löytyy heidän kotisivuilta:

http://stuttgart-german-masters.de/en/ 

Kisoja voi seurata livenä clipmyhorse.de sivuilta. (Paitsi World Cup, sen voi katsoa ainoastaan FEI:n sivuilta) Joten jos haluatte nähdä miten meillä menee niin tune in!

On nyt jo kauhea ikävä Ronjaa ja Filleä, heille kuuluu hyvää kotona ja nauttivat isä-tytär laatuajasta :)

Terkkuja Stuttgartista!

//Jessi


It's pretty empty here right now but not for so long!

I arrived today in the morning to Stuttgart. The horses had been traveling well and they felt very fresh today when I rode them. The show ground seems very nice and the competition arena is very big. Especially when you consider that this is an indoor show! We are amongst the first ones here at the show grounds so it has been nice and calm here today. Most riders and horses will arrive tomorrow so that's when the hassle begins. It's been nice to be here so much in advance, we have had time to train at the competition arena thoroughly and been able to take our time at the arena, with no hurry and not 50 other to watch out for. I'm planning to ride the horses in the morning tomorrow, just so that we get to train again when everybody hasn't already arrived . The vet check is at 17.00 tomorrow evening so everybody will have to arrive before that! 


You can see who is riding here and what is going on here at the German Classics from their homepage:http://stuttgart-german-masters.de/en/ 

and clipmyhorses.de is also sending the show live so tune in if you want to see how we are doing!

I'm already missing Ronja and Fille a lot. They are doing good at home enjoying their father-daughter quality time :)

Greetings from Stuttgart!

//Jessi


The arena is big for an indoor show, I like it!2 comments:

  1. Jos saavut päivää ennen muita kilpailijoita, miten hyödynnät päivän? Annatko hevosten levätä vai käytätkö väljän harjoittelualueen hyväksesi? Ja onko joissain paikoissa niin, että ei saa mennä aikaisemmin kentälle?

    ReplyDelete
  2. Moi Ellikki. Kyllä mä hyödynnän harjoittelualueen kunnolla tutustumiseen,mutta tietysti kun hevoset olivat matkustaneet aika kauan samana päivänä niin ei voi tehdä ihan täysillä. Välillä on myös niin että itse kisakentällä ei saa mennä ennen kuin kisat alkaa. J

    ReplyDelete