Equestrian Stockholm

Monday, November 24, 2014

Feelings from StuttgartOlen takaisin kotona paljon uutta oppineena ja hyvän kokemuksen jälkeen. 
Oli hyvä viikonloppu kaikenkaikkiaan! hevoset hyppäsivät hienosti ja olivat hyvässä vedossa. Onni hyppäsi elämänsä ensimmäisen 150cm luokan lauantaina. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti, luokka oli iso 150cm luokka ja vaikeampi mitä olin ajatellut. Alkuradasta edettiin ihan hyvin, parilla virheillä mutta ihan hyvällä fiiliksellä, mutta loppurata oli liian vaikea meille ja virheen jälkeen okserilla päätin keskeyttää. Onni tuntui hyvältä enkä halunnut että se kokee tehtävän liian vaikeaksi. Näin jälkeenpäin olen sitä mieltä että luokka oli liian vaikea ekaksi 150cm luokaksi mutta jälkiviisaus ei auta:) Nyt pitää löytää lisää kisoja missä voitaisiin hypätä helpompia 150cm luokkia ja kerätä lisää rutiinia. Onni hyppää jo niin hyvin 145cm luokkia joten se askel on vaan otettava.

Vaillant tuntui todella hyvältä koko viikonlopun. Perjantaina oli super hieno ja treenattiin kunnolla vielä lauantaina ja sunnuntai aamuna. V tuntui tosi hyvältä myös World Cupissa. Hyppy oli super hieno ja ilmava. En itse vaan ollut tarpeeksi keskittynyt, tein turhia pikkuvirheitä. Ratsastin vähän liian pitkillä ohjilla ja ratsastus ei ollut tarpeeksi tarkkaa. Se sitten kostautui 12virhepisteellä. Sillä tasolla ei ole varaa yhteenkään virheeseen. En ole tyytyväinen mutta en pettynytkään, fiilis oli ihan hyvä ja tuntui kuitenkin siltä että kun saan vielä pikkujutut kuntoon niin voidaan oikeasti olla mukana kisaamassa kärkipaikoista. Eli lisää rutiinia vaan tällä tasolla niin eiköhän ne nappisuorituksetkin tulevat! Nyt vaan etsimään uusia kisoja ja keräämään lisää kokemusta tältä tasolta!

Ollaan kotona Ronjan ja Fillen luona. Ihanaa! Oli niin kauhea ikävä heitä koko reissun aikana. Viikon päästä lähden siskojeni ja äidin kanssa New Yorkiin, sitä odotellessa!

//JessiI'm back home with a lot of thoughts and a lot of new experience. It was a good weekend all in all, I'm happy about how the horses felt and how they jumped. Onni did his first 150cm on Saturday and it didn't really go as planned. The beginning was okay, no bigger mistakes a couple of poles but as we continued it became to difficult for us, in the end I decided to retire. He jumped well and was brave just didn't want to scare him after a mistake on an oxer in the end of the track. Now afterwards I feel like it was too difficult for his first 150cm, need to search for some more easier ones to get him set on that level. He does already so well on 145cm.

 As I told you previously, Vaillant felt really good on Friday. Worked him properly on Saturday and in the morning on Sunday.  He did also feel good in the World Cup. The jump was amazing and he was really up for the task. I just feel that I wasn't focused enough myself, no big mistakes but  on that level you can't afford any mistakes. It was not an easy track and with 12faults I can't be happy but I'm not disappointed either. I was riding with a bit too long reins and wasn't precise enough. But the feeling was really good, and I'm very happy how Vaillant felt.  So now we just need to look for some more shows to go to and get some more experience from!

Now I'm back home and so happy to see my loves Ronja and Fille again. Missed them like crazy. In a week I'm off to New York with mom and my sisters. Looking forward to that!

//Jessi


My two favourites<3

No comments:

Post a Comment