Equestrian Stockholm

Tuesday, July 29, 2014

What's your favorite summer day?


Minulla on ollut ihanan kiva viikonloppu, niin hauskaa!! Perantaina oli kaverin polttarit. Oli paljon tanssimista ja hyvää ruokaa. Olen niin iloinen hänen tulevan miehensä puolesta jolla on niin kiva tytskä! 

Lauantaina ja sunnuntaina juhlat jatkuivat mutta eri porukalla. Ystävämme menivät naimisiin todella ihanalla paikalla. Nimittäin niitten kesämökillä. Minulla on paljon kuvia sieltä.

Sunnuntai oli kyllä minun tähän mennessä paras kesä päivä! Aurinko paistoi ja oli niin kuuma että olimme vedessä melkein koko ajan. Sitten oli brunssia laivalla joka oli tuotu sinne vain juhlien takia, nice! Millainen on sinun paras kesä päivä?

Tänään pidän tunteja Nissalassa. Sen jälkeen ajan takaisin saarelle jossa me olemme viettäneet laatu aikaa perheen kanssa.

MMät ovat nyt aika lähellä ja tuntuu myös siltä sillä olemme tehneet vähän paperitöitä ja varannut lentolippuja ym. Olen niin innoissani siitä. Mutta ensin on Bratislavan nations cup. Suvi on kertonut että hepat voivat hyvin ja ovat hyvässä vedossa ollet. Huomenna Rex, Corella ja Schwarzenegger ovat matkalla kotiin Suomeen. 

Hyvää päivän jatkoa!

                        //Jessi

      Dancing on the streets of Helsinki


Me trying to look like I did in high school, at the bachelorette party.


         THE boys at the wedding!

               Lovely atmosphere.

Outfit of the day: Gina tricot (witch I love)
Shorts and my converse shoes, t-shirt, I can't remember where I bought.

The sunset yesterday from the boat.

                              <3I've hade a fantastic weekend, so mutch fun!! Friday all gifriends and me where at my friends bachelorette party. It was a lot of dancing and good food. I'm so happy for here coming husband having the most awesome girl! 

And on Saturday and Sunday the party continued with different people. A friend of us got married at the moste beautiful place, I have a lot of pictures. 

Sunday, that was my favorite day of the summer, the sun was shining and it was so warm so we where basically in the water the whole day. Then we had brunch at the boat/ship that was in the harbour just for the ocation, nice! What's your favorite summer day like? 

Today I'm giving lessons at Nissala. And then I drive back to the island where we have been now. Spending quality time with the family. 

The WEG gets more real becouse of all paperwork and flight tickets etc that has to be arranged :) so exited to go there. But first It's the nations cup in Bratislava. Suvi informed me that all the horses are doing well. Tomorrow Rex, Corella and Schwarzenegger are on the way home to Finland. 

Have a good day! 

Here are some (quite a lot) pictures :)


                        //Jessi
                      The brunch.


Fille and the artist kasmir taking a selfie

No comments:

Post a Comment