Equestrian Stockholm

Monday, July 14, 2014

Rainy day.

Päivä pulkassa! Kaikki hepat on ratsastettu, hypättiin Rex ja arska/ori/svasse, mikä ikinä sen nimi onkaan nykyään :). Me ei vieläkään olla päätetty mikä sen kutsumanimi on. Molemmat hyppäsi oikein hyvin! Ori etenkin, se on edistynyt tosi paljon. 

Vaillant ja Walk on lähtevät huomenna Dinardiin. Niitä minä hyppäsin sunnuntaina ja tänään ratsastin sileellä. Walk on tuntuu jo paljon paremmalta. Tuntuu siltä että me ruvetaan ymmärtämään toisiamme paremmin kokoajan. Se tottelee pienemmillä avuilla mutta on samalla tosi rento ja nauttii työnteosta.

Koitetaan saada kamat pakattua jo tänään. Huomenna on aikainen herätys, kaikki hepat ratsastetaan ja sitten lähdetään matkaan. Fille tulee aamulla Düsseldorfiin ja sieltä tänne tallille. On hyvä fiilis lähteä kisoihin taas.


                           //Jessi


    Schwarzenegger having his lunch :)


                     Walk on <3


                 Vaillant and me.


Finished for today. I jumped Rex and Arska/stallion/swasse, what ever you want to call him :). We have still not decided what to call him. They jumped very well. Specially the stallion, he is develloping so much!!

Vaillant and walk on are leaving tomorrow for Dinard. I jumped them on Sunday and today just worked them on the flat. They feel really good! Walk on and I are understanding each other better all the time. Now he is more obedient, and really seems to enjoy work.

We try to get everything packed today. Tomorrow is going to start with an early wake up and then we ride all the horses before we leave. Fille arrives at Dusseldorf tomorrow in the morning.
I have a good feeling leaving to the show.


                         //Jessi


          Schwarzenegger on fire :)


 Celtas glad not to be ridden in the rain.


           Ronja so keen on her toy.

No comments:

Post a Comment