Equestrian Stockholm

Friday, May 2, 2014

Show coming up!!


Olen ilmoittanut itseäni ekoihin kisoihin, jee! Ensi viikonloppuna lähden kisoihin Vaillantilla ja Rexillä. Olen kyllä aika harmissani Corellan jalasta mutta ei nyt oikein asialle voi mitään. Etsitään  uutta hevosta joten jos jollain on tallissa kiva estehevonen ilman ratsastajaa niin viestiä vaan minulle :) 

Vaillant hyppää Korpikylän kisoissa 130cm ja 140cm, ja Rex 120cm ja 135cm. Odotan sitä viikonloppua niin innolla! Tänään ratsastaessa oli taas kiva keli kun kuvista näkee... mutta hevoset kulkee oikein kivasti ja eihän me sokerista olla tehty.

Meillä oli tosi kiva vappu mutta parasta oli että sosiskoni Sabbe synnytti eilen pienen pojan eli minusta tuli täti! Ronjalle serkku lisää:)


Nyt nauttimaan viikonlopusta!

//JessiVaillant not so impressed about the wheather... :)Took a small break today when it was raining the most.Todays outfit: dotted clothes from the rain.


Sabbes little baby boy. 


We are going to our first show! Next week we will go to Korpikyläs show with Vaillant and Rex. Vaillant will jump 130cm and 140cm, and Rex 120cm and 135cm, I'm so exited!! I'm pretty bummed about Corellas leg but there is not so much you can do about it, sadly. It's a pity, really would need her at the shows. So if anybody has a nice showjumper in their stable without a rider then contact me!

Todays whether has been pretty interesting to ride in as you can se in the photos but I guess we are not made of sugar so... :)

We had a great vappu but the best thing yesterday was that Sabbe my older sister gave birth to a lovely baby boy so cute! One more cousin for Ronja!

Now of to enjoy the weekend!

//Jessi
Rex on a walk in the rain.


Selfie from the horseback :)

No comments:

Post a Comment