Equestrian Stockholm

Wednesday, May 7, 2014

Schwarzenegger in da house!


Meillä on uusi herrasmies mukana tiimissä! Hän on Schwarzenegger, tiedän, ihan hullu hauska nimi. Hän on viisi vuotta vanha ja ori (tietysti). En nyt muista minkä sukuinen mutta laitan tietoa huomenna.  Ostettu aikoinaan Verdenistä varsana Suomeen. Olen niin intona tästä hevosesta. Käyttäytyy niin fiksusti, hyvän näköinen, hyvä ratsastaa ja tuntuu siltä että olisi aika kivasti kykyäkin. Ei sitä koskaan tiedä kun ne on vielä näin nuoria mutta tuntui oikein hyvältä! Eli on uusi jäsen joka pääsee heti tositoimiin ja maailmalle. Nyt sille pitää vielä keksiä kutsumanimi, Sabbella oli hevonen nimeltä Askari jota kutsuttin Arskaksi niin nyt pitää keksiä joku toinen nimi, kun Arska jo käytetty. Ideoita?

Viikonloppu lähenee huimaa vauhtia ja ollaan ehditty nähdä pari muutakin kiinnostavaa hevosta. Niin kun totesin aikasemmin että on kyllä Suomessa kivoja hevosia, ei tietenkään yhtä paljon laadukkaita kun ulkomailla mutta silti jos jaksaa vähän kysellä ympäri ja käydä kokeilemassa niin kyllä niitä löytyy. Myös Suomessa kasvatettuja.

Siivoaminen ja suunnitteleminen jatkuu, nyt alkaa pikkuhiljaa selvitä mihin kisoihin saan osallistua joten laitan joku päivä tänne vähän meidän suunnitelmia.  

Nyt kun Schwarzenegger tuli mukaan tiimiin niin Corella muutti naapuritalliin nyt siksi aikaa kunnes muut hepat lähtevät maanantaina. 

Pari päivää vielä ennen kisoja, rupeaa kyllä tuntumaan siltä että asiat ovat kunnossa.

//Jessi



At the clinic with Schwarzenegger today.


The horses anatomy, very interesting I think!


Schwarzenegger in his new home...but only for a couple of days.

We have a new gentleman in the team! His name is Schwarzenegger, funny right? He is five years old and a stallion of course. Can't remember the breeding now so I will get back to you about that. He is bought on the auction in Verden as a foal to Finland. I'm so excited about this horse, he is well behaving, good looking, nice to ride and feels like he has nice potential. You can never be really sure what they will become when they are still so young but he feels like his has the scope and potential to become good.  Now we just need to figure out what to call him... We used to call Sabbes old horse  Askari for Arska which is a nickname for Arnold Schwarzenegger here in Finland so we can't use that. Need to find something new, any ideas?

The weekend is coming up fast and we have had time to see some more interesting horses as well. Like I said before, I really think there is quite a lot nice horses here in Finland. I've seen pretty many nice ones. Just need to ask around and take the time to go and have look at them, also seen some nice ones that are in Finland breed.

The cleaning and packing is going as planned, I'm also starting to have a clear plan on which shows I'm allowed to ride, I'll get back to you about the plan some day. 

Now when Schwarzenegger is part of the team Corella had to move to our neighbour just until the there horses leave on Monday.

We still have a couple of days getting everything fixed, and it feels like we are on top of our game. Can't wait!

//Jessi



Bought this really nice competition jacket yesterday from HippoSport. Can't wait to use it.


The living vacuumed, check!


My all time favourite shoes, white Converse.


Schwarzenegger and me, happy to have him on the team!



6 comments:

  1. Olen seurannut sun blogia alusta asti, mutta nyt S siirtyi omistukseesi niin seuraan entistä innokkaammin! Halit pojulle ja onnea kaupoista =) Menestystä sen ja muidenkin hevostesi kanssa!

    ReplyDelete
  2. ilmiselvä, swasse tai artsi!

    ReplyDelete
  3. Har följt med din blogg lite och måste säga att gillar verkligen dina bilder, de verkar ha bra öga för sånt :) Keep up the good work!

    ReplyDelete