Equestrian Stockholm

Thursday, October 30, 2014

Training!


Eilen harjoiteltiin puomeilla ja kavaleteilla kontrollia sekä hypättiin jumppasarjaa. Puomi harjoitus mitä tehtiin oli rakennettu seuraavasti, puomi 15m --> kavaletti-kavaletti in and out ja sitten 15m taas puomille. Kaikki välit olivat isolle ponille eli jos lisäätte siihen metrin niin välit ovat sopivia  hevosille. Puomista in and outtiin piti laskea montako laukka-askelta sai väliin. Sen jälkeen voi vaihdella askelmäärää lisäämällä tai ratsastamalla vähemmällä askelmäärällä. Päätös pitää tehdä ennen kun ylittää ensimmäisen puomin. Kun onnistuu saamaan suunnittelemansa askelmäärän moneen otteeseen, niin tietää että on askelta lähempänä täydellistä kontrollia :)Tämän harjoituksen voi tehdä vaikka joka päivä puomeilla jos haluaa.

Jumppasarjassa oli pysty, 9m okseri, taas 9m ja okseri ja esteiden välissä maapuomeja niin että puomit määräsi askeleet esteiden välissä. Puomit ovat vähän alle kolmen metrin välein. Ennen sisäänhyppyä voi myös laittaa puomi joka voi olla n.2,5m ennen pystyä!
Tämä on hyvää harjoittelua hevosen lihaksille sekä keskittymiselle ja samalla ratsastaja pystyy keskittymään hyvään istuntaan ja tasapainoon. Jumppasarjan välit on sitten hevosvälejä kun tossa ylempänä on ponivälit!

//Jessi
News article about me and Vaillant.


Yesterdays training!

Yesterday we practised control over poles and cavalettis and in the end we did a gymnastic combination practise. The pole and cavaletti practise was built pole-15m-kavaletti-kavaletti in and out and 15m and a pole. These are the metres for a big pony so if you add one meter more you get the right metres for a horse. First we just did the practise and counted how many strides we did in between and then we started to change how many strides we wanted in between so that the choice was made before executing. When you start to get the strides as you have planned time after time you will be closer to perfect control. But this will need some practise :) This actually something you can do with poles everyday!

In the gymnastic combination we had a vertical, 9m oxer, again 9m and oxer. In between the fences we had ground poles, about 3m in between, which means two poles per fence. You can also have one pole infront of the first vertical so that the combination starts with a pole, that one can lie about 2,5m infront of the fence. This is a very good practise to make the horse concentrated and it is good for the muscles as well. It is also a good practise because the rider can concentrate on the position on the fence and on their own balance.

//Jessi
2 comments:

  1. Hei Jessica!
    Sain napattua sunnuntaina muutaman kuvan sinusta, olisitko kiinnostunut haluamaan kuvia? vai oletko jo saanut tarpeeksi kuvia horse showsta? :)

    ReplyDelete