Equestrian Stockholm

Monday, October 6, 2014

5th in Tallinn World Cup!!


Meillä oli huippu viikonloppu jota kruunasi Vaillantin viides sija maailmancupissa! Onni oli sijoittunut ekana päivänä ja oli ensimmäinen ei sijoittunut lauantaina. Hevoset tuntuivat todella hyviltä koko viikonlopun, harmittavia pudotuksia tuli liikaa mutta kokonaisuudessa olen tosi tyytyväinen viikonloppuun! Vaillant pudotti perjantaina ja lauantaina yhden puomin ja sunnuntaina hyppäsi perusradan puhtaasti, jossa uusinnassa saatiin yksi alas mutta oltiin kuitenkin viidensiä! Tultiin liian lähelle yhtä okseria joten ei ehditty päästä tasapainoon niin että Vaillant olisi pystynyt selvittämään esteen puhtaasti mutta halusin yrittää ratsastaa aikaa joten jos ei kokeile niin ei voi voittaa :) Olen todella tyytyväinen Vaillantiin, se hyppäsi fantastisesti koko viikonlopun. Nyt odotan innolla Helsingin Horse Showta! Tallinnan kisa oli täydellinen kisa ennen vuoden loppuhuipentumaa Helsinki Horse Show:ta. 

Tuntuu että hevoset ovat hyvässä vireessä ja jos kaikki osuu nappiin niin uskon että voidaan oikeasti tehdä hyviä tuloksia kotikentällä! Onnikin oli oikein hyvä koko viikonlopun, niin kuin mainitsin niin oli ensimmäisenä päivänä sjioittunut ja sai yhden pudotuksen sitten lauantaina ja sunnuntaina, harmitti vähän koska sekin hyppäsi loistavasti, olisi ansannut puhtaita ratoja!

Huomenna on sitten viimeinen päivä osallistua kilpailuun missä voi voittaa liput Helsinki UB Horse Show:hun joten muistakaa osallistua! Keskiviikkona julkaistaan voittaja täällä blogissa!

//Jessi
Prisegiving ceremony!
We had a great weekend in Tallinn with Vaillants fifth place in the World Cup like a cherry on top of the cake! Onni was placed on Friday and was first not placed on Saturday. The horses felt really good thru the whole weekend, we had some stupid faults on some easy fences with both horses but all in all I'm very happy on how my horses jumped. Vaillant had one down on both Friday and Saturday but on Sunday he was clear in the big class and had one down in the jump-off. We came a bit too close on an oxer and weren't quick enough to get us in balance so that Vaillnat could have made the fence without a fault but I really wanted to try to ride fast and if you don't try you can't win:) I'm very happy with Vaillant, he jumped amazingly the whole weekend. Now I'm looking so much forward to Helsinki Horse Show! The show in Tallinn was the perfect show before our big goal Helsinki UB Horse Show.

It feels like both horses are in great shape and if everything goes as planned I think we might even have a realistic chance of making some good results in Helsinki! Onni was also really good during the weekend, like I mentioned was he placed first day and then he had one down on Saturday and Sunday. A bit of a pity because he jumped very well so he would have deserved clear rounds!

Tomorrow is the last day to participate in the Helsinki UB Horse Show- competition where you can win tickets to the World Cup so remember to participate! On Wednesday we will announce the winner here at the blog!

//Jessi

So happy with Vaillant!


On our way in to the ring!


Suvi grooming Vaillant in the stables


Onni happy to be back home!

My horses go out in the paddock every day, think it is very important especially when they are competing a lot!2 comments: