Equestrian Stockholm

Tuesday, October 18, 2016

Training tips on video.

Niin kun kerroin eilen olemme valmistautumassa Helsinki International Horse Showhun joka meidän kohdalla alkaa Torstaina. Kerroin myös että se kilpailu tuo minulle valtavasti inspiraatiota. Mutta välillä on niin että sitä ei ehkä löydy ja sen takia tein lyhyen videon jossa näytän teille yksinkertaisen tehtävän joka on hyvä harjoitella. Harjoittelin itse kaikilla hevosilla ja koen sen olevan todella hyödyllinen. Siinä saa hevosen hyvin pohkeen ympäri kaarevalla uralla. Innareilla hevoset saa harjoitella nopeutta ja parantaa lihaksia jotta saa lisää voimaa hyppyyn.

Innareiden välit on 3m ja pystyiltä oxereille on noin 16,5m. Kaarevilla linjoilla ei ole niin väliä kuinka pitkät välit ovat kunhan ne ovat saman mittaisia. Siinä saa molempiin suuntiin tedä sama askel määrä ja silloin huomaa helpommin jos hevonen ei mene sillä linjalla kun haluaa. Kun virheet saa korjattua huomaat heti tuloksen.

Hyviä treenejä!

//Jessi
As I told you yesterday we are preparing for the show in Helsinki. I also told you, the annual Helsinki International Horse Show gives me so much inspiration. But sometimes it can be hard to find some and thats why I did a short video with a simple exercise for you to train. I did it with all of my horses today. You get your horse around your inside leg by riding the curves. At the in-and-outs they get to practice the quickness of the jump and at the same time train the muscles and get more power at the jump.

The distance between the in-and-outs is 3m and between the verticals and the oxers is about 16,5m. At the lines it`s not that important what the distance is but just make sure you have the same distance in both lines. That way you can make the same amount of strides and also notice if the horse is not following the way you want to ride. When you correct the problems you will notice a big difference.

Good trainings!

//Jessi
Elma ready for the show. 

No comments:

Post a Comment