Equestrian Stockholm

Monday, October 17, 2016

The big show is knocking on the door!

Ei ole mitään fiksua sanottavaa tänään mutta ajattelin vain laittaa muutama ihana syksyinen kuva tänne teille katsottavaksi. 

Nyt viimeistellään Elmaa Hihssiin ja torstaina on ensimmäinen luokka.
 On tietysti aina kivempi jos itse saisi kilpailla isoissa luokissa, isojen nimien joukossa, mutta kuitenkin odotan aina hihsissä yhtä paljon joka vuosi. Se on upea tapahtuma ja olen iloinen että se pystytään järjestetämään Suomessa. Se on hieno mahdollisuus kaikille suomalaisille ja niin kiva ja inspiroiva joka ikinen vuosi. Kiitos heille jotka joka vuosi työskentelevät suunnilleen yötä päivää että tämä mahtava kilpailu saadaan aikaiseksi! Nähdään siellä!

Hyvää yötä! 

//Jessi


My new shoes, I love them <3


I don't have any special message today. I just wanted to share my autumn pics with you. 

We are doing some last preparations with Elma who is competing in the 7 years old category at Helsinki International Horse Show next weekend. 
It is of course always nicer to be there when I get to compete in the big classes amongst the big names, but any way, I'm always looking so much forward to the show. It's such a great opportunity for all Finns to get to see all the fantastic riders and horsemen of all kind. Thank you to all the people who work their butts off and make it possible. I can only speak for me but I'm so great full that this show is happening every year! See you there!

Good night!

//Jessi
Elma and I :D

No comments:

Post a Comment