Equestrian Stockholm

Thursday, April 21, 2016

My day - jumping the horses (video)

Minä alan kohta oikein tykkäämään tästä video editoimisesta. Olen siis tänään tehnyt uuden videon youtubeen jonka linkkaan myös tänne. Minulla on muutama uusi hevonen jota ette ehkä ole nähneet kunnolla vielä. Tästä videosta oli tulossa niin pitkä että leikkasin aika monta kohtaa pois jossa kerroin hieman enemmän hevosista. Joten jos jotain jää epäselväksi niin voitte kysyä lisää täällä blogissa. Tai vaikka snap chatissä... Olin alkuun ihan toivoton käytämään sitä mutta nyt tuntuu siltä että alan oppimaan ottaa videoita ja kuvia aivan turhanpäivän jutuista ja se on jopa hauskaa. Se on sitten toinen juttu että jos se teidän mielestä on niin hirveän hauskaa. Wauw, mikä myyntipuhe :D. Minut löytää sieltä nimellä Jessica Timgren. 

Hyvää yötä!

XOXO

//Jessi

Blaine These are my favorite breeches at the moment. Animo. 

I´m actually starting to like the editing of videos. Today I/we made a new video with me jumping the horses as there are a few new ones that you may not have seen properly yet. This video was becoming so long so I had to shorten it up an therefore cut out some pieces where I was explaining a bit more about the new horses. So if you have any questions you can alleys ask them here. Or you could go totally crazy and ask me on snap chat. I´m actually taking pictures and videos of stuff that probably don't interest anybody, such as me driving a tractor or Ronja and I trying out some new faces. And its actually kinda fun. So feel free to join me there if you like. Wow, what a sails speech I just had there :D. You find me there under the name Jessica Timgren.

Have a good night!

XOXO

//Jessi

Today was such a nice relaxing day to work. 


13 comments:

 1. Eikö sulla hevoset kiellä tai pukittele tai muuten vastustele? Näyttää kaikki niin helpolta ja unelmalta :D mistä uusimmat hepat tulivat? Olet loistava ratsastaja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, aina välillä ne keksivät jotain. Blaine on suomalisen tytön omistuksessa, Sagan tuli Ruotsista ja Tanja tuli Hollannista. Kiitos :D!

   //Jessi

   Delete
 2. Samaa olen miettinyt kuin edellinen kommentoija, sun hevoset näyttää aina niin rennoilta ja positiivisilta, todella tyytyväisiltä :) Tämä oli ihan sairaan hauska video ja kiva seurata sun päivää, olet kyllä super taitava! Näitä lisää :D Aurinkoista kevättä :)

  ReplyDelete
 3. Ihan miellenkiinnosta kyselen, että mikset käytä martingaalia hevosillasi? Harvoin näkee nykyään että mennään ilman :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tarvitse sitä. Kilpailu tilanteessa saattaa olla että joku hevonen on vähän kuumempi ja sen takia nostaa päätä korkealle kun joutuu pidättämään ja silloin käytän mutta muuten en.

   //Jessi

   Delete
 4. Missä se toinen hieno kimo on, Håkan vai mikä sen nimi oli? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No comment ... Siltä havaittiin pieniä ongelmia ja asustelee taas Ruotsissa.

   //Jessi

   Delete
 5. Onko sulla viellä olli? Entä mites onni voi, toivottavasti paremmin? Ihailen sinua ihmisenä suuresti, vaikutat niin positiiviselle ja ratsastat todella siististi ja hevosystävällisesti:) Ois kiva jos tekisit postauksen sun hevos/ratsastus historiasta, mistä kaikki alkoi, poni ajat jne. Treenivinkit on myös ollu hyviä ja hyödyllisiä postauksia, niitä lisää;) Ja sit ois viel kiva kuulla sun huippuhetkiä/onnistumisia hevosten kanssa. Ehkä kolmas kerta toden sanoo jos tää nyt lähtisXD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi. Kiitos kauniista sanoista! Olli on myyty. Onni ei voi vielä niin hyvin kuin toivottiin mutta näyttää kokoajan paremmalta. Toivotaan parasta! Kiva kun ehdotat. Olen monta kertaa jo sanonut mutta se autaa todella paljon. Kiitos!

   //Jessi

   Delete
 6. Moikka! Hyvännäköisiä hevosia ja kivasti ratsastat! Muistan aikaisemmin lukeneeni sellaisesta Rex-nimisestä hevosesta? Mitä kisasuunnitelmia sinulla on hänen kanssaan ja mitä tälle kauniille hevoselle kuuluu? :) ps onko sinulla vielä se kimo "isojen luokkien" hevonen (en muista nimeä) tallissasi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi. Kiitos! Rexin borrelioosi onnaiheuttanut sen että Rexiä ei enää ratsasteta aktiivisesti. Surullista, se oli niin hieno hevonen. Ja se "Håkan" lähti takaisin Ruotsiin. Meillä oli entisen omistajan kanssa hieman erimielisyyksiä eräistä asioissa.

   //Jessi

   Delete
 7. Teillä on tosi kivan näköiset esteet! Mistä ootte ostanut ne? :)

  ReplyDelete