Equestrian Stockholm

Tuesday, April 5, 2016

New horses, sold horses, amazing parties and training camps...

A photo posted by jmtimgren (@jmtimgren) onPitkästä aikaa. Yritän päivittää blogiani hieman useammin jatkossa. otan mielellään vastaan ideoita teiltä että mistä voisin kirjoittaa. Se auttaa minua aina huimasti kun jaksatte kirjoittaa tänne. Kun teen tätä työtä joka päivä niin jotkut asiat ovat niin itsestäänselviä että en edes keksi kirjoittaa siitä kunnes joku muistuttaa minua että just siitä aiheesta olisi kiva lukea. Kiitos siitä jo etukäteen! 

Sandro Girl on myyty Belgiaan ja lähti viime torstaina. Koko meidän tiimi toivottaa uusille omistajille paljon onnea ja menestystä! Se on niin upea hevonen. Minulle on tullut sitä jo ikävä.

Tallissa on yksi uusi viisi vuotias tamma "Sagans Eupheme" (Saint Amour x For Pleasure) josta on jo muutama lyhyt video pätkä istagramissa. Se vaikuttaa kivalta ja söpöltä hevoselta. Tykkään! Ja sen lisäksi olen ostanut uuden viisi vuotias tamman hollannista "Tanja"(Twister de la Pomme x Karandasj)  joka näillä näkymin tulee ensi viikolla. 

Ja meidän pikku Ronja täytti jo kaksi vuotta! En voi uskoa miten nopeasti aika menee! Me järjestettiin hänelle syntymäpäivä juhlat sunnuntaina. Syötiin ja naurettiin just niin kuin pitää! Oli myös hauska nähdä kuina hämillään mutta iloinen Ronja oli kun kaikki lauloimme hänelle <3

Hyvää illanjatkoa teille! 

//Jessi


A photo posted by jmtimgren (@jmtimgren) onWe had some really good training days together with this group of amazing girls! Super pupils!
Long time no see! I will try to update the blog a little more often. I gladly take ideas from you what to write about. Since I do this job every single day, I sometimes take things for granted and don't get the idea to write about it until somebody reminds me that they would find a certain subject very interesting. So I thank you in advance!

Meanwhile Sandro Girl has been sold to Belgium. The whole team wishes the new owners luck and success in the future! She is such a lovely horse and I already miss her!

In the stable we have a new five year old mare "Sagans Eupheme" (Saint Amour x For Pleasure) and I also bought a new five years old mare from holland "Tanja"(Twister de la Pomme x Karandasj), she will be here next week if everything goes as planed. 

And our little Ronja turned two years! Can you believe it!? The time flies. We celebrated her by organizing a birthday party on sunday. We ate and laughed and had a blast! She was so cute as we sang for her <3

Have a good evening!

//Jessi
A photo posted by jmtimgren (@jmtimgren) on

3 comments:

 1. Miten Onni jaksaa? Kertoisitko lisää teidän treeneistä ja treenaamisesta, miksi juuri tällä hevosella näin - millaisella erilailla? Miten valmistaudut kisoihin, milloin on seuraavat kisat tai isompi valmennus? Montako hevosta teillä on tallissa ja miten sinun päiväsi menevät - ratsastatko kuinka paljon päivässä ja mitä muuta teet? Minusta olisi mukava lukea ihan tällaisista perus asioista. Mitä teet nuorten hevosten kanssa - esim. 4/5vuotiaiden, miten koulutat niitä kohti kisakenttiä ja missä vaiheessa myynti on mieluisinta? Muutamia mitä tuli mieleen..

  ReplyDelete
 2. Onnea Ronja! Aika menee todella nopeasti!

  Miten suunnittelet kisakalenterin? Pystytkö suunnittelemaan sitä etukäteen koko kaudelle? Ottaen siis huomioon, että hevoset ovat myynnissä - niitä tulee ja menee. Et varmaan voi päättää kisaavasi esimerkiksi jotain tietty sarjaa tietyllä hevosella, koska se voi lähteä heti ensimmäisen osakilpailun jälkeen?

  ReplyDelete
 3. Hei. Olen tykännyt kovasti kertomistasi treenivinkeistä. Kuulisin mielelläni hyvistä puomiharjoituksista ja olisi kiva jos voisit avata miksi ja miten kutakin puomiharjoitusta teet. Mukavaa kevättä!

  ReplyDelete