Equestrian Stockholm

Friday, April 8, 2016

A day off

Ett foto publicerat av jmtimgren (@jmtimgren)Hyvää perjantaita kaikille. Olen itse ollut tänään kipeenä kotona mutta eiköhän se tästä parane pian.
Uusi hevonen Sagans Eupheme vaikuttaa todella kivalta ja on ihana ratsastaa. Aika harvinasta niin nuorelta hevoselta olla niin tasapainossa ja kivalla tavalla herkkä avuille. Kohta mennään ensimmäisiin kilpailuihin, en ole vielä päättänyt mihin mutta ensi viikolla hypään rataa ja yritän saada siitä video täännekin niin saatte nähdä.

Hyvää viikonloppua.

//Jessi


ps. Oli tarkitus tehdä video eilen mutta oli niin huono olo illalla että en kyennyt siihen enään. Vielä saa antaa toivomuksia jos sellaisia löytyy :)

Ett foto publicerat av jmtimgren (@jmtimgren)
Happy friday everyone. I have been feeling miserable the whole day, some kind of an stomach flu. But it should be better in a bit.
The new horse Sagans Eupheme seems relay nice and she is super good to ride. Quite exceptional for such a young horse to be in such a good balance all by her selfe. Soon we are going to the frist show but first I want to jump a full corse at home and then I will decide where to go. Iĺl try to get the training on a video for you to watch as well.

Have a good weekend!

//Jessi

ps. I was going to make a video yesterday but i felt quite tired so I´m doing it next week instead. If you have any requests then please let me know :)3 comments:

  1. Mahtavaa, näitä lisää :) Teillä on niin kivannäköiset puitteet ja hevoset siellä!
    -Kristina

    ReplyDelete
  2. Sorry :D kommentti oli tarkoitettu tätä seuraavaan, videopostaukseen..
    -K

    ReplyDelete