Equestrian Stockholm

Friday, June 12, 2015

Vihdoin sain viimeisen kyselypostauksen tehtyy eli : vol. 3 (viimeinen)Miten muuttaisit Suomen kilpailusysteemiä? 

Vastaus: täytyy myöntää että tällähetkellä en tiedä riittävän paljon siitä jotta voisin tähän nyt kommentoida. Ei tule mitään mieleen mikä olisi minua ainakaan haitannut näin systeemiä ajatellen. 


Onko asioita, joita puuttuu Suomen kilpailuista verraten ulkomaisiin?

Vastaus: KYLLÄ! Raha, katsojia, tapahtumaa ja viihtyisyys. Siinä mielestäni tärkeimmät. Tietysti on joitain kisoja täällä jolla on nämä asiat kohdillaan.


Onni and I in fealds of flowers :)Jos saatavilla olisi kaikki maailman hevoset, minkä niistä haluaisit juuri nyt itsellesi? 

Vastaus: en osaa valita yhtä tiettyä :). Kaikki maailman gp hevoset tänne vaan, kyllä mä niitä mielellään ratsastan :D


Mitkä ovat tämän kauden päätavoitteesi? 

Vastaus: vastasin tähän jo aiemmin, mutta tavoitteeni on olla onnellinen. Sen ohella haluaisin voittaa avantin ja vaikkapa auton gp finaalissa, ne tulisivat tarpeen :)!


Idolisi?Miksi?

Svara: tällä hetkellä Saara, niin cool ja laulaa todella hyvin ;)


Mitä häävalmisteluille kuuluu? :) Miten ne on edistyneet? Haluatko paljastaa, otatko Fillen sukunimen naimisiin menon myötä?

Vastaus: hyvää vaan kiitos! Ihan hyvin, nyt on enään pikkujuttuja jäljellä. Tanssilattia puistossa on hoidettu, valaistus, pappi (joka on mun rakas kaveri Aili), ruoka (tasting tiistaina), nyt pitää laskea kuinka monta on tulossa ja tehdä istumajärjestyksen ja sen sellaista. Saatte nähdä sitten minkä nimen otan :) <3


Out planning for the wedding...
Oletko etsinyt uutta hevosta ja oletko löytänyt/nähnyt mitään mielenkiintoisia?

Vastaus: olen etsinyt ja etsin aina uusia lupauksia. Olen löytänyt, huomenna saapuu kaksi uutta hevosta jotka mielestäni ovat super kivoja hevosia. Kerron niistä lisää huomenna. Toivon että pääsevät hyvin perille :)Mitä ominaisuuksia etsit hevosessa?

Vastaus: ideaali : rohkea, varovainen, ja helppo käsitellä.Tärkein ominaisuus hevosessa?

Vastaus: rohkeus.Mikä on paras kisamuistosi?

Vastaus: Saapuminen mm'iin viimevuonna. Siellä oli sellainen jännä tunne jota en ole kokenut aikaisemmin.Paras hevosmuistosi?

Vastaus: kun sain tavata Vaillantin uudestaan ensimmäsitä kertaa kun se oli minun. Olin niin iloinen ja en voinnut uskoa että se oli meidän pysyääkseen <3. Tässä tulee taas tippa linssiin <3 Se oli ihana hevonen! 

Oletko aina ollut estepainotteinen vai oletko harkinnut koulua/kenttää?

Vastaus: olen aina ollut estepainoitteinen mutta ponilla kisasin muutama koulukisa. Olisi kivaa joskus kokeilla uudestaan. Mutta esteet on kyllä minun juttuni.This is how the stable project looks like at the moment. A bit digging left. 
Kuinka hoidat hevostesi jalkoja (ja lihaksistoa esim. venyttelemällä, hieromalla ym..) päivittäin, rankan treenin jälkeen tai kilpailuissa? 
Tästä tosin olisi kiva jos kirjoittaisit ihan oman postauksensa :)

Vastaus: jos on turvotusta yhtäkkiä niin kylmä-suojat tai ihan vaan letkulla. Kisoissa/ kovan treenin jälkeen lämppärit yöksi jos tarvetta. Jos hevosella on kuivat jalat niin en yleensä tee mitään ekstraa niille. Kaikkia hevosia hierotaan noin kerran viikossa ja jos joku niistä on ollut jäykempi niin pohditaan mistä voi johtua ja tarvittaessa saa vähän tiheämmin hierontaa. Meillä on se luksus että Dani (tallimestari) hieroo todella hyvin :)! Tästä tosiaan voisin kirjoittaa postauksen, kiva aihe! Kiitti hyvästä ideasta!Miten pidät itsesi riittävän hyvässä fyysisessä kunnossa ratsastusta varten?

Vastaus: olen aina kokenut olevani urheilullinen ja tykkään kaikenlaisesta urheilusta paitsi kuntosalilla käyminen (se on vaan niin tylsää). En juurikaan tee muuta tällä hetkellä kun aika ei jotenkin tunnu riittävän. Mutta olen energinen ihminen joten en istu kauan yhdessä paikkaa. Haluaisin aloittaa tenniksen pelaamista, ehkä alan :). Nyt on muuten selkä niin jumissa että ehkä olisi ihan hyvä idea aloittaa jotain muuta että ei aina liikkuisi samalla tavalla.Miten onnistut syömään terveellisesti kisamatkoilla/onnistutko?

Vastaus: ei aina onnistu. Suuri paheeni on karkin syöminen mutta muuten syön kyllä aika terveellisesti. Mielestäni on tärkeätä syödä kaikkea vähän, en kannusta fanaattisia dieettejä. Mitä kuuluu omaan kehonhuoltoosi?

Vastaus: täytyy myöntää että olen aika huono siinä. Jotenkin aika ja energia menee niin paljon hevosiin ja mietteisiin miten niitä edistetään että unohtaa vähän itseään. Se on varmaan aika ylellistä tässä lajissa. Mutta koitan syödä terveellisesti ja liikun paljon (toi pikku kahvakuula nimeltään Ronjan nosteleminen ja kantaminen voi jopa kutsua likunnaksi välillä ;)) ja yritän käydä säännöllisesti hierojalla. Minulle on tärkeät pitää psyykkinen osuus myös hyvänä. Yritän saada muut kiireet pois alta alkuviikosta jotta voin rauhassa treenata hevosia ja valmistautua kisoihin myös psyykkisesti. Silloin on täysillä mukana eikä niin että on miljoona muuta juttua ajateltavana samalla kun valmistautuu.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?

Vastaus: olen ratsastanut olympialaiset ja voittanut MM'ät :D, no ei, en minä tiedä. Toivon että on hyviä hevosia ja motivaatio katossa ja että meidän tuleva talli toimii hyvin. Ja toivon että olisin vielä yhtä onnellinen kuin tänään.
Ja sitten toivoisin sponsorin joka ostaisi minulle rahtilentokoneen johon mahtuu hevosauto ja jossa asuu kapteeni vuorokauden ympäri :D että jos sellaisia pieniä unelmia saisi olla niin joo... Olisi kiva, haa ha! 

Hyvää yötä!

//JessiNo comments:

Post a Comment