Equestrian Stockholm

Thursday, June 11, 2015

All alone is good sometimes... Or not...On ollut ihanan rento päivä. Ratsastuksen jälkeen ajoin stadiin ja olen nauttinut omasta seurastani. En ole ihminen joka viihtyy kauhean paljon ihan vain yksin mutta välillä (varsinkin Ronjan syntymän jälkeen) se on vaan niin ihanaa!

Ostin kaupasta vesimelonia, jogurtin ja suklaapatukan :), sitä sitten täällä mussuttelen. 

Pienen lapsen kanssa on aina jotain mitä pitää muistaa ja se voi olla aika stressaavaa välillä, varsinkin kun on muitakin juttuja kuten esim hevosia :). No en varmaan ole yksin tässä. Varmasti kaikilla jolla on lapsi tuntee näin. Joten välillä on kiva saada mennä kauppaan ostamaan vain itselleni jotain pientä (varsinkin meidän talossa jossa asumme neljännessä kerroksessa ilman hissiä) ja vain maata sohvalla ilman mitään suunnitelmia. 

Hyvää torstai iltaa teille kaikille!

//Jessi

Ps. Kohta kuitenkin alkaa käymään tylsäksi tää löhöily, onneksi huominen on täynnä toimintaa :).Onni  enjoying <3
It has been a nice relaxed day. After riding my horses I drove home to the city and have enjoyed my own company. I'm not usually a person who likes being alone but sometimes (especially after Ronjas birth) it's just really nice!

I bought watermelon, yoghurt and a chocolet bar, and that's what I'm eatin while lying on the sofa :).

With a little child there is always something you have to remember and that can be a bit stressful sometimes, when you also have other things to do, like horses and stuff :). I'm shore I'm not alone on this, I think everyone that has a child feels like this. That's why it's so nice  sometimes to go to the grousury store and just buy something little for yourself (especially in our hous where we live on the fourth floor without a elevator) and just lay on the sofa with no plans.

Have a good Thursday evening everybody!

//Jessi

Ps. Soon I will be bored anyway so it's nice that tomorrow will be a day full of action :).


Ok, I'm bored already :D No comments:

Post a Comment