Equestrian Stockholm

Tuesday, March 24, 2015

The second one!!

Sain ladattua lupaamani laulu tänne jotta voitte kuunnella jos haluatte :). 

Hepoilla on kaikilla kaikki hyvin ja treenataan parhaillaan Ypäjää varten. 

Eilen lupasin myös kertoa hevosten treeni suunnitelmista ennen kisoja ensi viikonloppuna. Ajattelin aloittaa kertomasta Onnin treeni suunnitelmasta. 
Sillä olen tänään hypännyt innareita ja muuta se ei hyppääkään ennen kisoja. Seuraavat kaksi päivää aijon treenata sitä että se on hyvin kuulolla jalalle ja että saan sen rennoksi. Teen paljon siirtmyksiä ja lopuksi laukkaan myös kunnolla eteen. Sillä aloitan aina pitkin ohjin ravia ja laukkaa, sen jälkeen alan työstää sitä kunnolla ja lopuksi se saa aina venyttää kaulaa pitkäksi, alas ja sitten kävelen ulkona jotta se näkee vähän muutakin kuin maaneesin seiniä. Sillä lailla Onnilla pysyy motivaatio "on top"!

Ypäjällä hypätään sarja kilpailua jossa pää palkintona on Avant traktori kauden lopussa. Joten se on mielessä kun treenataan Onnin kanssa :). Ensimmäinen osakilpailun voitto on taskussa joten yritetään samaa ensi kerralla ;)!

//Jessi


Happy Ronja!


Two seconds later ...
I got the second song uploaded here as I promised so you can listen if you want :).

The horses are all good and we are training for the upcoming show at Ypäjä this weekend.

As I promised yesterday I will tell you a bit about my training before the show. I thought of starting with Onni. 
I jumped the in-and-outs with him today and more than that he won't be jumping before it is show time. The following two days I will focus on getting him to listen better on my leg and to get him really relaxed. I do a lot of transitions and in the end I also canter forward. I usually start with letting him trott and canter with a long neck, after that I start working him properly and in the end he gets to really stretch his neck long, down to stretch all of his back mussels. Then I usually go for a walk out doors just to keep his mind happy and motivation on top!

At Ypäjä we jump a serie of competitions where the "grand price" is an Avant tractor. So thats what we aim for when we are training, Onni and I :). The first avant competition we already have in the pocket so we`ll just try to do the same thing this weekend ;)!

//Jessi

The song:


Fille checking out the Avant.

Vaillant taking a walk in the sun.

7 comments:

 1. Etsin nuorelle hevoselleni ratsutuspaikkaa. Otatko ratsutettavia hevosia omaan talliisi ja mitä se maksaa? Tai osaatko suositella lähialueelta hyvää ratsuttajaa joka voisi ottaa hevosen talliinsa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi. Kyllä, otan hevosia ratsutettavaksi. Lähetä minulle sähköpostia niin voidaan jutella lisää. Jessica.timgren@gmail.com -J

   Delete
 2. Oot kyllä ihan älyttömän taitava laulaja! Sun laulamista jaksaisi kuunnella vaikka ja kuinka kauan :) Tsemppiä viikonlopun kisoihin!

  ReplyDelete
 3. Oletko koskaan tehnyt ratsastushistoriastasi postausta? Milloin ja missä olet aloittanut ratsastuksen ja miten aloitit kisaamisen jne. Jos tällainen postaus on niin voitko laittaa linkin? Jos ei ole, niin voisitko joskus tehdä? Niin, ja laulat tosi upeesti!

  ReplyDelete
 4. Olipa kauniisti laulettu!! Todella upee!!

  ReplyDelete