Equestrian Stockholm

Thursday, April 10, 2014

Training and yesterdays outfit 

Eilen pidin valmennuksia meillä kotona, nyt kun Ronja on niin pieni vielä niin on aika kätevää pysyä samassa paikassa pitämässä valmennuksia kun saa apua lapsen vahtimisessa. Tiistait ja keskiviikkot ovat yleensä minun valmennus päiviä, joten silloin meen Nissalan tallille pitämään pari valmennusta ja sitten pidän myös meillä kotona pari valmennusta. Valmentamisessa tykkään eniten siitä että kaikki valmennettavani ovat erillaisia ja täytyy keskittyä niitten vahvuuksiin ja heikkouksiin. Kun oppii tuntemaan hevoset ja ratsastajat ja rupeaa ymmärtämään ja tuntemaan kaikkien persoonallisuudet ja miten he toimivat ja sit vielä onnistuu kehittämään heitä, niin siitä minä nautin! Sitäpaitsi valmentaessa oppii itsekin paljon ja saa paljon uutta omaankin ratsastukseen.

Vaikeinta minulle on sitä että teen melkein kaiken mitä teen hevosenselässä tunteella joten välillä koen että on vaikeata pukea mitä haen sanoilla. Mutta siinäkin minä kehityn, uskon että on tosi tärkeätä kehittyä valmentajana jotta oppilaatkin kehittyisi.

Keho tuntuu oikein hyvältä ja palautuu vielä raskaudesta ja synnytyksestä joten olen vielä ottanut aika kevyesti. Vähän kävelly Corellaa selästä, but that's about it!

Odotan niin että pääsisin aloittamaan ratsastamaan kunnolla ja hyppäämään! Hiljaa hyvää tulee!

//Jessi


Yesterdays outfit :)


Got these lovely macarons and Fille got a cigarr from our friend Stefanie, thank you!


Fille got his engagement ring yesterday, yay! 
Even though its's sunny you still need pretty much clothes, here I'm wearing Monclairs jacket, Nike shoes, my pregnancy jeans (so comfortable!) and a beany I've stolen from Mom ...


Training and yesterdays outfit

Yesterday I held some trainings, tuesdays and wednesdays are the days that I keep my trainings. I have som trainings at home and some at Nissala stables which is really close to us. It's nice to have everything pretty close home now in the beginning because it' is easier with Ronja and babysitting :)
The things I like the most about training is to develop and get to know my pupils horses and their own personalities. It gives me the best feeling when we together achieve our goals and have mutual trust. It is also very good for my riding to train, you learn a lot while helping other riders and I feel that I get a lot out of it for my own riding. I think it's very important to develop as a trainer to be able to develop further my pupils.

The hardest part for me is to find words for my feelings, I basically only ride on my gut feeling so sometimes I find it hard to explain how to try to reach something explaining it in words.

My body has been feeling pretty well and is still heeling from the pregnancy, so I'm still taking it pretty easy. I´ve been walking a little bit on Corella, but thats about it. Slowly but steady!

Can't wait to be fit enough to ride properly and get to jump again! 

//JessiMy pupil Lilli on her dutch pony Kwatte. 
So nice to train outside in the sun.The doorstep to my parents home at Trädgårdstorp, eastern coming up!


No comments:

Post a Comment