Equestrian Stockholm

Monday, April 7, 2014

Finally back on the horseback!

Kävin tänään vähän kävelemässä Corellalla, ihanaa!! Että olen odottanut että pääsisin takaisin hevosenselkään, vaikka vielä vaan kävelen niin oli se aika huikeeta. Aika on mennyt tosi nopeasti mutta silti tuntuu ikuisuudelta siitä kun olen viimeksi istunut hevosenselässä. Ja onhan tässä tapahtunut aika paljon sitten viime kerran. 
Viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä Westankärrissä ja vanhempieni luona, tähän asti kaikki on sujunut tosi hyvin. Ronja on voinut hyvin ja päässyt tapaamaan koko perhettä. Alku on ollut aika paljon sitä mitä kuvittelin ja olen tosi iloinen ja kiitollinen siitä että kaikki on sujunu tosi hyvin. Nyt vielä pikkuhiljaa takaisin hevosenselkään niin päästään niittenkin kanssa tositoimiin!

//Jessi


First ride since Ronja was born, yeah!


Ronjas first walk ever at Westankärr.


Suvi thanking Corella for not having to ride her anymore...


Was a rainy weekend, first one in long time so wellies were in use.


My man!


My mom Veronica and Ronja hanging out :)
Finally back on the horseback!

I walked Corella from the saddle today, woop!! I have being waiting for the moment I can start riding again so much, even though I just walked a little bit it felt awesome. Time went really fast during the pregnancy but still it feels like ages ago I sat in the saddle. I have been waiting so much for this moment. 
The weekend went well, we took it really easily at Westankärr and at my parents place. Ronja has had the great pleasure to meet many important people this weekend. The beginning with a baby has been pretty much what i expected it to be, I´m very happy and feel fortunate that everything has gone so well so far! Now I just need to slowly start riding again and we will be back on track with the horses as well!

//Jessi

Thank you for all the nice flowers! Soon it´s summer, can´t wait! Here Corella and Vaillant are on a date.


Fille and Ronja <3


No comments:

Post a Comment