Equestrian Stockholm

Tuesday, July 12, 2016

Miss them like crazy!

En ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan mutta tänään päätin että nyt on kyllä taas pakko kirjoittaa blogia. Lyhyt katsaus. Olimme Ypäjällä kansainvälisissä kilpailuissa kaksi viikkoa sitten. Olin niin tyytyväinen hevosiin. Garden Catch, "Calle" voitti debyytti 140cm luokan ja Copernica, "Sammy" oli lauantaina toinen 140cm luokassa. Olin hieman hermostunut ennen kilpailuja sillä Garden Catch on vielä aika kokematon sillä tasolla ja Copernica niin uusi ja vasta 7v vanha. Mutta onneksi kaikki sujui just hyvin. 

Viime viikonloppuna oli Savonlinnassa kilpailut ja sielä hevoset kyllä tuntuivat hyviltä mutta monessa  luokassa tippui yksi puomi. Se oli ärsyttävää mutta niin siinä vaan joskus käy. Se on niin pienestä kiinni tässä lajissa.

Ei ole aina helppoa kilpailla ja olla äiti samaan aikaan. Mutta on aina yhtä kiva tulla kotiin kun on ollut poissa viikonlopun ja kauhea ikävä on  ehtinyt  tulla. 

Hyvää alkanutta viikkoa teille! 


//Jessi


The outdoor late in the evening... 

Garden Catch winning the 140cm <3


I haven't been writing in a long time. But today I really felt like giving you an update on what's going on. 

We where at the international show in Ypäjä two weeks ago and the horses did a super job. Garden Catch winning his first ever 140cm class and Copernica second in the 140cm class on Saturday. I was a bit nervous going to the show because of Garden Catch, "Calles" lack of experience  and the fact that Corpernica, "Sammy" being so new to me and only 7 years of age. But it was all good and we were happy! 

Last weekend we where at a national show in Savonlinna and the horses felt good but we had one down in almost every class. Annoying, but that's life sometimes.

It´s not always easy to be competing and being a mom at the same time. But it´s so nice to come back to your loved ones after the show weekend when you've missed them like crazy!

Hope you all have a good start of the week! 

//Jessi


Thanks Equestrian Stockholm for the super nice stuff. 


Ronja was helping me wash Calle before the show. Cuteness overload! 
So happy to be home with these two again. The best thing there is! 


We are now going to have a mini break and go sailing with the family. The see has always played an emportant part in my life. 


5 comments:

 1. Et varmaankaan huomannut mutta olet ilmottautunut hankoon väärään luokkaan. Olet ilmottautunut luokkaan joka on avoin 18v ja nuoremmille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Hevosten ikiä katsomalla olettaisin että yritetään saaada vaan kokemusta hevosille eikä viedä tikkareita :)

   Delete
  3. Nuoria he ovat joo. En muuten yleensä usko että kukaan niitä tikkareita yrittää viedä :)

   Delete
 2. Joo se oli mennyt vähän väärään luokkaan se ilmoittautuminen :D.

  ReplyDelete