Equestrian Stockholm

Wednesday, June 8, 2016

Never this good!

Uudet hevoset ovat asettautuneet uuteen talliin ja näyttävät viihtyvän. Tuntuu siltä että opin joka päivä jotain uutta niistä ja yhteistyö etenee. Se on hyvä sillä viikonloppuna on jo ensimmäiset kilpailut. Keskityn uusimpiin tuttavuuksiin viikoloppuna ja otamme mukaan vain kolme hevosta Hyvinkäälle. Blaine, Cascamor ja Copernica Q.

Olen tehnyt "viikon suosikki" videon ja tällä kertaa suosikkina on Pavo rehut. Olen ollut niin tyytyväinen niihin. Hevoset eivät ole koskaan näyttänyt niin hyviltä ja nirsoimmatkin hevoset rakastavat Pavon rehuja.

Pavon tuotteisiin voit tutustua paremmin klikkaamalla TÄSTÄ.   (http://www.pavorehut.fi)

Koodilla: Jessica, saat koko kesäkuun ajan lisäravinteista -20% alennusta. 

Jos haluat nähdä enemmän videoita/kuvia niin voit seurata minua Instagramissa nimellä :
jmtimgren

tai Snapchatissä:
jessicatimgren

//Jessi


Calle chillaxing in the indoor...Me getting to know the new horses.

The new horses have settled down at the new stable and seems to enjoy it here. It feels like I learn something new about them every day and that we are becoming a team. Thats good because the first show together is already the coming weekend at Hyvikää. I will concentrate on the new horses and therefor we take only three horses with us. Blaine, Cascamor and Copernica Q. 

I have done a new "favorite of the week" video and this time it is Pavo horse feeds product. I have been so happy with Pavo. My horses have never looked this good and even the ones that are a little picky loves it!

Get to know Pavo products a bit better by clicking HERE.   (http://www.pavorehut.fi)

If you live in Finland you get a -20% discount on all supplements until the end of Jun by using the code: Jessica

If you'd like to see more videos and photos you can follow me on Instagram by the name:
jmtimgren

and Snapchat:
jessicatimgren

//Jessi


He loves to be scratched <3

4 comments:

  1. Oilisi kiva jos tekisit videon tai postauksen varusteista (suojat, suitset yms.) mitä suosit ja käytät ja miksi. Ja olisi myös mielenkiintoista kuulla mitä kuolaimia käytät hevosillasi! :)

    ReplyDelete
  2. Pakko kysyä kun törmäsin katharina offelin Instagramissa videoon jossa hän meni Sandro Girl nimisellä hevosella. Aloin muistella että sinulla taisi joskus olla sen niminen heppa myynnissä ja kuvia tutkiessa niissä oli kyllä samoja piirteitä! Mahtaakohan olla sama hevonen? :D

    ReplyDelete