Equestrian Stockholm

Wednesday, November 11, 2015

Videoita ja kuulumisia...

En ole vähän aikaan päivittänyt blogiani :). Olin viikonlppuna Lontoossa Fillen kanssa moikkaamassa kavereita. Siellä oli tosi mukavaa ja minusta tuntuu siltä että emme ole tehneet muuta kuin syöty, ihanaa ruokaa!

Niin kuin kerroin olemme Janinan kanssa tehty vähän videoita ja yksi on jo youtubessa. Suunitelmissa on tehdä enemmän ja saatte mielellään jakaa ideoitanne :)! video löytyy täältä myös.
Toissa viikonloppuna olin riders innin kisoissa Pimulla, Callella ja Håkanilla. Pimu ja Calle hyppäsivät molemmat radat nollilla ja olin tyytyväinen. Niistä löytyy myös video minun YouTube kanavalla. Håkanilla oli kaksi alas 130 cm luokassa. Se on vähän menevä ja turhan nopea hypyissä. Tuntuu hyvältä silti mutta uskon että kestää vielä vähän aikaa ennen kuin se tottuu minun ratsastukseen ja minä siihen. Hiljaa hyvää tulee.


London


Pimu (Olympic girl)

Tuliaisia Lontoosta :)

Voin sanoa että oli hyvää! Ravintola: Burger & Lobster

Håkan <3 Lihis = 4ever

10 comments:

 1. Huippuvideo. Ihan loistava. :) näitä lisää!

  ReplyDelete
 2. Todella kivasti toteutettu video (sopivasti huumoria ;)), odotan innolla seuraavia osia!

  ReplyDelete
 3. Ihanasti laulat ja tosi kiva video, jos saa toivoa niin lisää tollasia videoita :) Onko sulla haavena vielä toisenlaiset MM-kisat? Haluaisitko kilpailla ulkomailla lisää?

  ReplyDelete
 4. Hei tää oli loistava! Toivottavasti jaksaisitte tehdä näitä enemmänkin :) Osui niin nauruhermoon tuo Swassen (toivottavasti tunnistin hevosen oikein) hyppy tuohon ristikolle... meidän "nuoren" 7- vuotiaan kanssa kaiken maailman sammakkoloikat on vähän liiankin tuttuja :D

  ReplyDelete
 5. Super kiva video! Lisää näitä :)

  ReplyDelete
 6. Onko tuossa videolla näkyvä ravi kevyessä istunnassa kädet korvissa nyt sitä "inkkariratsastusta" josta mainitsit joskus keväällä Horsemailin Onnia käsittelevässä jutussa? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei, ei. Tää on se tunnettu peppuravi ;).

   -J

   Delete
 7. Kiva video! Olisin itse jaksanut katsoa hyvin jonkun pidemmänkin pätkän :)

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Kiitoksia kaikille! Ihanaa palautetta! Lisää on tulossa :).

  -J

  ReplyDelete