Equestrian Stockholm

Tuesday, November 17, 2015

Sometimes you need a lil help from your friends!

Olen väsynyt pitkän päivän jälkeen. Olen ratsastanut hepat ja sen jälkeen oli kämpän tyhjennys. Olemme myyneet stadissa oleva kämppä ja se piti valitettavasti tyhjentää jostain kumman syystä :). Onneksi Fille ja sen super ihanat kaverit olivat sielä pari viikkoa sitten kantamassa kaikki isot kalusteet ulos niin pärjättiin tänään kahdestaan. Me asutaan (tai siis asuttiin) nimittäin neljännessä kerroksessa ilman hissiä. Tulee kyllä ikävä sitä ihanaa kotia! 

Hepat ovat olleet kivoja mutta meillä on ollut jo pidemmän aikaa vähän huonoa heinää ja huomaan että voisivat voida paremmin kin. Nyt meillä on onneksi uutta parempaa heinää niin katsotaan paraneeko vatsa ongelmat sillä. Ei ole helppoa.

Hyvää yötä!

//Jessi

Ps. Huomenna tulee taas pikku sisko Janina banana kuvaamaan uutta materiaalia :)!


Olympic Girl (Olympic fire x Lordanos) <3


Onni happy...
I'm tired after a long day. First I rode my horses and after that we had to drive to the city to empty our apartment we now sold. I don't get why the new owners wanted it empty ;). It's just that we live (lived) on the fourt floor without an elevator so it wasn't so nice. But thank god Fille and he's super nice friends helped out a couple of weeks ago so we managed on our own today with the smaller stuff. I'm going to miss that lovely home! 

The horses have been quite good but we have had some bad hay for a while now and I it's taking its toll on them. Sins a week we have new hay and I hope it will calm their stomaches down. It's not always easy! 

//Jessi

Ps. My lil sis Janana Banana will be at the stable tomorrow for som new video shooting :)! 


1 comment: