Equestrian Stockholm

Tuesday, November 3, 2015

Coming up...


On ollut kaksi hauskaa päivää kun siskoni on ollut mukana tallilla. Olen koko ajan halunnut tehdä enemmän videoita youtubeen mutta aika ja osaamista ei ihan riitä siihen. Nyt kun siskolla (pikku sisko Janinalla) oli aikaa niin ajattelimme kokeilla millaista siitä tulisi jos teemme lisää videoita.

Ensin mietin että teenkö sen suomeksi vai englanniksi mutta päätin tehdä ainakin ensimmäisen videon suomeksi. Katsotaan mitä siitä tulee... Oli ainakin kivaa :).

Uudessa tallissa tapahtuu paljon tällä hetkellä. En ehtinyt tänään ottaa enemmän kuvia mutta ehkä lähipäivinä.  Tallin sisäkatto on melkein valmis, satulahuoneen seiniä on alettu muuraamaan ja maneesin seinät ovat melkein valmiita. Se siitä tänään. Hyvää iltaa teille kaikille! XOXO

//Jessi

ps. kuunnelkaa uutta lauluani smulessa alempana tällä sivulla. Mielstäni Adele on siistein artisti tällä hetkellä.

Janina doing her thing...The stable in the making.


Håkan (Quite easy x Cardento) thinks its tough to be a movie star sometimes.


It has been two fun days at the stable with my sister. I have been wanting to do more of these videos on youtube but haven't really had the time and knowhow to do it. Now that my sister (younger sister Janina) had time and interest to help me we decided to try and make something cool out of it... 

First i thought if I would make the videos in Finnish or in english but decided to at least make the first one in Finnish. Lets see how it turns out... At least it was fun :).

There is happening a lot in the new stable. I didn't have time to take more pictures today but maybe in the near future. The stables inside roof is almost done, they started bricking the walls to the saddle room and the indoor walls are almost done as well. Thats it for today. Have a good evening everyone! XOXO 

//Jessi

ps. listen too my new song on smule down below. I think Adele is one of the coolest artists at the moment.


Its so nice to be back in the saddle of the golden horse Onni, as he is called at our stable now days  ;)11 comments:

 1. Du kan alltid bli sångerska om inte ridningen skulle en dag vara aktuellt. WAU vilken röst du har!!!

  ReplyDelete
 2. Wow, sun laulus kuulostaa upealta! Vitsi miten lahjakas oot!! :)

  ReplyDelete
 3. Hei,
  Voisitko antaa neuvoja , kun hevoseni on todella kuuma ja ei malta kulkea oikeinpäin vaan pää ylhäällä , jonka seurauksena selkä kipeytyy , että mitä tehtäviä kannattaa tehdä yms että rentoutuu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi. Voi ei! On mahdotonta antaa neuvoja tollaiseen kun en ole nähnyt sinua ja sinun hevosta :(. Jos haluat neuvoja niin soita ja tule näyttäytymään :)

   -J

   Delete
 4. Wau. Todella hienoa, ihana biisi. :) Olet taitava.

  ReplyDelete
 5. Hej Jessica! Kan du berätta lite hurdana kontakter du har till sverige? Vem har tränat dej under alla dessa år? Vem är den mest "kända" du tränat för?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej. Jag har vänner och bekanta som jag kan lita på när det gäller att hitta hästar. Förstod inte exakt vad det var du menade med frågan men hopppas att det klarnade upp sej... Tränaren har varit: Solja Eurola, Peik Andersin, Thiess Luther och vår landslags tränare Herve Godignon. -J

   Delete
 6. Jösses vad duktig du är! Du borde sjunga proffesionellt!

  ReplyDelete