Equestrian Stockholm

Monday, August 3, 2015

The wedding post. With a LOT of photos :)

Thank you Sari Lindell for creating my vision into this beautiful dress!


Hääpäivänäni heräsin klo 7 aamulla siihen että meinasin tukehtua Ronjan vaippaan :) Hän oli  herännyt yöllä ja otin hänet nukkumaan kanssani sänkyyn. Hän sitten päätti nukkua minun päällä, peppu naamallani ja pää vatsallani :D


Heti aamulla oli erilainen ja jännä tunne, ei nukuttu Fillen kanssa yhdessä ja tiesin että nyt oli vihdoin se päivä koittanut jota olimme odottanut ja suunnitellut kuukausia.

Hääpäivän aamu vietettiin tyttöjen kanssa. Kampaaja Tinni tuli heti aamupalan jälkeen ja teki minun, Alin (Fillen sisko) ja kaikkien morsiusneitojen kampaukset. Me käyttäydyttiin todella tyttömäisesti, suunniteltiin kampauksia, juotiin mimosaa, kuunneltiin musiikkia ja välillä joku aina totesi että kohta on se hetki kun saan kävellä Fillen luokse alttarille. Ja sitten oli jo aika pukea häämekko päälle, sillon rupesi jo jännittämään kunnolla. 

Meidän hääseremonia oli ulkona puistossa. En käynyt ulkona pihalla koko päivän aikana joten olin niin innoissani siitä että tiesin kaikkien vieraiden olevan jo odottamassa ulkona puistossa meitä.

Minun ja isän kävely Fillen luokse oli jännittävä. Kaikki vieraat seisoivat siinä ja odottivat vain meitä. Oltiin sovittu isän kanssa että halataan kun hän antaa käteni Fillelle mutta iskä meinasi unohtaa sen halin, joten siitä tuli vähän samanlainen tilanne kuin lyö high five ja toinen ei lyö takaisin :)

Kaikki oli niin kaunista ja ihanaa. Seremonia meni hyvin ja oltiin jaettu karkkiströsseliä riisin sijaan heitettäväksi joten meillä oli strösseliä jokapaikassa. Seremonian jälkeen siirryttiin juhlapaikalle missä syötiin illallista. Illallinen oli tosi onnistunut ja maistui todella hyvälle. Alkupala oli Toast Skagen ja pääruuaksi tarjottiin Westankärrin omaa lammasta sekä jälkiruuaksi Pavlovaa. Smör Turusta jotka hoiti cateringia meille onnistuivat tosi hyvin. Suosittelen! 

Tanssia varten siirryttiin sitten juhlatiloista ulos takaisin puistoon mihin oltiin rakenettu baari ja tanssilattia sekä lava bändille. Siitä alkoikin sitten se todellinen juhla. Kaikki näyttivät viihtyvän ja oltiin Fillen kanssa tanssilattialla koko yön. 

Oli niin onnistunut ilta ja ollaan tosi onnellisia. Päivä oli parempi kun mitä pystyttiin kuvittelemaan ja meillä oli niin hauskaa ystävien ja perheen kanssa!

Niin kun suurin osa jo tietää niin hääpaikkana toimi meidän tuleva koti Westankärrin Kartano. Ja siellähän me ollaan jo nyt paljon ja kunhan talli valmistuu niin muutetaan sinne pysyvästi. Westankärrillä voi vuokrata juhlatiloja, joten jos on järjestämässä juhlia niin käykää katsomassa meidän kotsivuja jos kiinnostuitte! 

http://www.westankarr.fi/westankarrinkartano.html

Kaikki kuvat on kuvannut Jonas Tana. Hän on super taitava ja en voisi olla tyytyväisempi, hän on saannut ihanasti kuviin hääpäivämme tunnelmaa, kiitos!! Toivoisin että hän voisi aina kuvata kuvat blogiin myöskin ;)

//Jessi


Our wedding day started at 7 o'clock when I woke up almost suffocating in Ronjas diapers. She woke up in the night and got to sleep with me. And she decided to sleep on me, her bum in my face and her head on my stomach. :) 

I was already excited and nervous in the morning. Fille didn't sleep next to me and finally the day had come that we had been planing for months.

The whole noon we spent just us girls together. Tinni the hairdresser came already after we had eaten breakfast and made my, Ali's (Filles sisters) and all the bridsmaids hairs. In the morning we just did girly stuff, talked about hairdos, drank mimosas, listened to music and then once in a while someone kept reminding that today was the day big day and we would all go crazy! It's such a special feeling to that day!

Then it was time to put on the dress for real! The ceremony was out in the park. I hadn't been out there during the whole morning. So I was exited to see all the guests who had gathered there waiting for us.

Dad and my walk down to Fille was exciting! It was so nice to see all friends there waiting for us to come. When dad left me with Fille he almost forgot the hug we had been talking about so it was a bit like when your over exited giving someone a high five and then they just leave you hanging :D

Everything was so beautifull and lovely! We had candy sprinklers instead of rice for the guests to throw on us so we had sprinkles all over and where so happy after the "I do" part. The dinner was also fantastic and I seriously recommend the catering company Smör from Turku, they did such a good job with the food!! We had Toast Skagen as a starter, then lamb leg from our own farm and pavlova as desert. It was really good!

After the dinner inside we all went back out to the park for the dancing.  There we had a bar, dancing floor and a band who played music. That's when the real party started and we danced the whole night :)
As most of you know was the wedding held at our future home Westankärr Gård. We are already there a lot and when the stable will be ready we will move there permanently. If you are planning a  party then have a look at our home pages because we rent out the venue as well!

http://www.westankarr.fi/westankarrinkartano.html

All pictures where taken by Jonas Tana. He's just so talented and I couldn't be happier! A big thank you!! I wish he could always take the pictures for the blog as well! ;)

//Jessi


Haha :'D

12 comments:

 1. Onnea ♥ Aivan jumalaisen upeita kuvia!

  ReplyDelete
 2. Hurjan paljon onnea erityisen kauniista häistä! Upeita kuvia! En malta odottaa, että postaat taas ihan normi treenipäivityksiä, mitä teet hevosten kanssa arkisin ja minkälainen hevostilanne ylipäätään sinulla tällä hetkellä!

  ReplyDelete
 3. OMG så mysiga bilder. Grattis och Lycka till :)!

  ReplyDelete
 4. Oi ihania kuvia:)<3! Hyvä hääpostaus. Heh, hyvä toi mönkijä-kuva, kun on mönkijäkin hääkuvissa niin oishan se heppakin pitänyt olla ;). Kävittekö ottamassa heppa-aiheista hääkuvaa?
  Minäkin odottelen esim. Onnin kuulumisia.
  -Katariina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hah, joo se mönkiä kuulu jotenkin meidän imagoon :D. Ei otettu mitään heppa kuvaa, niitä on niin paljon muutenkin :). Onnista kuulet enemmän huomenna. Sielä se köllöttelee :). -J

   Delete
 5. Onnea häistä! Katselin sun kuvia instagramissa ja huomasin, että oli uudennäköisiä hevosia vai katsoinko väärin? Ollaanko oltu hevosostoksilla? :)

  Missäs teillä seuraavat kisat, olisi tosi kiva kuulla lisää pitkiä kuulumispostauksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, pitää kirjoittaa vähän kuulumisia. Ei ole toistaiseksi muita uusia kuin Pimu, Olli ja sitten oli se Calle jota myytiin jo... Mutta kirjoitan niistäkin vähän enemmän lähiaikoina. Tuurissa on seuraavat. -J

   Delete
 6. Replies
  1. Ei ole ihan varmaa vielä... Ilmotan heti kun tiedän :) -J

   Delete