Equestrian Stockholm

Monday, August 31, 2015

Long time no see!

Pitkästä aikaa. En ole löytänyt inspiraatiota kirjoittaa pitkään aikaan. Nyt tuntuu taas siltä että on hauskaa. Suurin vaikuttaja on varmaan se että Onni voi paremmin, joten olen iloisempi :). Sitä ei vielä ratsasteta mutta vähän yli viikko niin katsotaan uudestaan jos se edelleen on paranemisen tiellä. 

Paljon on tapahtunut. Sen tulette näkemään kuvissa. 

Monet ovat kysyneet joten lyhyt selitys Tuurin kisoista: Käytiin siellä. Oli tarkoitus hypätä pe ja la. Pohja oli todella huono pe ja la en halunnut suoraan hypätä Ollilla ensimmäinen 140 cm luokka keinovaloissa joten päätimme lähteä Hyvinkäälle hyppäämään. Sekään ei mennyt ihan putkeen mutta onneksi Olli pelasti viikonlopun ja voitti 135 cm pääluokan. Huomiseen, nyt on uutta intoa! 

//Jessi

Beautiful morning sun!

Olli showing you his tongue :DThis little cutie was born. My sisters son Elton.

Ronja is growing up and being cute <3Long time no see! I haven't found any motivation to write in a while now. Now it feels like it's fun again. Mostly because Onni was a bit better when we checked him :). We don't ride him yet. In just a bit more than a week we will see how he is again and hope for the best. 

A lot has happened and you will see that in the pictures. But a few people asked me what happened at the show in Tuuri, so here you go: We went there. I was going to show on Friday and Saturday. But the ground was in such poor condition that I decided not to jump and we went to an other show. It didn't go that well there either but at least the arrangements where good and Olli saved the weekend by winning the 135 cm class on Sunday. Till tomorrow!


//Jessi

The indoor is growing as well!

The grass is still green.

Have a good day!


No comments:

Post a Comment