Equestrian Stockholm

Monday, July 13, 2015

Ollis day.

Usein aloitan kirjoittamalla miten oma päivä on edennyt jne... Tänään saatte tietää hevosten normi päivästä. Elikkä tänään on Ollin päivä :).

Olli sai syödä aamuruuat rauhassa ennen kun menin sillä ratsastamaan. Se oli taas oikein mukava. Harjoteltiin siirtymisiä ja puomeja ympyrällä laukassa. 
Olli on niin tuore tulokas että ratsastukset menee vielä aika paljon siihen että opin tuntemaan miten se reagoi avuille ja yritän vain löytää sellaista yhteistä säveltä. Mutta hyvin on alkanut meidän yhteistyö. Ratsastuksen jälkeen Ollia pestiin vedellä koska se oli hikoillut ja kaviot hinkattiin puhtaaksi niin kuin aina, lopuksi vielä vähän kynsilakkaa (niinkuin Dani sanoo), elikkä kaviorasvaa.

Loppupäivän Olli vietti tarhassa ennen kuin sitä tuotiin sisään syömään iltapäivä safkat. Nyt varmaan köllöttelee sielä tyytyväisenä. 

Hyvää yötä!

//Jessi

Olli enjoys life. Here he is taking a little nap as he is being brushed...


I often start by writing about my day. Today you are about to here how the horses day looks like when everything is just normal boring... So this is Ollis day.

Olli got to eat his breakfast before I rode him. He was very nice again. I practiced a lot of transitions and then I did some poles on a circle. He's such a new arrival so most of my concentration goes to finding how he reacts on my helps and just to get to know him better. It feels like it has started off well. After riding he got a little shower because of the sweat and he's hooves got scrubbed clean as always, at the end just a bit nailpolish (as Dani says) and he was ready. 

The rest of the day he was in the paddock before brought in for he's afternoon snack. Now he's probably chilaxing in his box and enjoying peace.

Good night!

//Jessi

3 comments:

 1. Kiva postaus idea.
  Itse toivoisin kuitenkin aika paljon tarkempaa, tähänkin olisi saanut paljon enemmän tekstiä kertomalla esim. moneltako aamuruokinta on ja mihin aikaan hevonen meni ulos ja tuli sisälle iltapäiväruokinnalle. oliko se sitten koko illan sisällä ja miksi vain osan päivästä ulkona, ja onko tämä normaali käytäntö teillä vai onko tämän hevosen päivät poikkeavat muista... jne. :-)

  ReplyDelete
 2. ^samaa mieltä, vähän tarkemmin voisi kertoa! Mutta hyvä postausidea, luen mielenkiinnolla :)

  ReplyDelete
 3. Kiitti! Päivät vaihtelee todella paljon... Olli meni ulos noin klo 10.00 ja tuli sisälle joskus kolmen aikoihin. Sitten se oli sisällä koko illan. Yleensä hevoset otetaan vielä kävelemään tai ne saa syödä vähän ruohoa ja sitten niitä hoidetaan (harjataan) jne... Meillä on myös ruoho tarhat jossa hevoset saa olla ainakin parikertaa viikossa. Tässä vähän lyhyesti, toivottavasti auttoI vähän :)

  ReplyDelete