Equestrian Stockholm

Thursday, July 2, 2015

Road trip...

Fille, Ronja ja minä ollaan "roadtripillä" matkalla Savonlinnaan. Sielä taistellaan neljännen Lähitapiola Grand Prix  osakilpailun sijoituksista. Paitsi minä ja Onni... Onnin jalka näyttää hyvältä ja ei ole lämmin mutta varmuudenvuoksi se saa kävellä viikon ja sitten katsotaan uudestaan miten se ravaa. Harmittaa todella paljon mutta tämmöistä tämä laji vain on. 

Jenni ja Mira lähtivät aikaisemmin hevosten kanssa. Mukaan lähti, Rolle, Swasse, Olli (Santenay) ja Onni jota otettiin mukaan niin että pystytään seuraamaan miltä jalka näyttää ja kävelyttämään sitä niin paljon kun mahdollista. 

Meillä on vielä pitkä matka edessämme ja Ronja joka on takapenkillä ei halua nukahtaa joten tämä tuntuu vielä pidemmältä :). No ei, kyllä tämä tästä. Kaikki jotka tulee Savonlinnaan, nähdään sielä! We are on our way!

//JessiFille, Ronja and I are on a roadtrip towards Savinlinna. Where competitors will take part in the fourth Lähitapiola Grand Prix qualification class on Sunday. Except for Onni and I... Onnis leg looks good and isn't warm but just in case we will still walk him for a week and see how it looks after that. It is really frustrating but that's just how this sport can be sometimes.

Jenni and Mira left earlier today with the horses. With them came, Rolle, Swasse, Olli (Santenay) and Onni just so we can follow up on his leg and see that he moves a lot.

We still have quite a long way to drive and Ronja doesn't want to fall a sleep so it feals even longer now :). No, just kidding, we will be fine. Savinlinna here we come!

//Jessi

Today was the first really warm summer day here in Finland :)

Fille is loving it! He specifically asked me to post this lovely photo of him ;D


3 comments:

  1. Miksi et hypännytkään Savonlinnassa?

    ReplyDelete
  2. Eikö faciliteetit olleet riittävät? Rikkinäiset jabat ja huono pohja verkassa?

    ReplyDelete