Equestrian Stockholm

Tuesday, February 24, 2015

Training tips! (Video)Moikka,

tänään olen tehnyt pienen treeni vinkki videon. Tarkempi kuva piirrustuksesta löytyy alla! Tämä on harjoitus mitä kaikki voivat harjoitella ja on kaikkien hyvä harjoitella. Kun harjoitukseen vielä lisää pari puomitehtävää, niin kun olen tehnyt niin siitä saa tosi monipuolisen treenin. Yksi asia mitä ei tossa piirrustuksessa näy on että käytän aina maapuomeja myös innareissa. Pitää muistaa että innarit on myös aika rankkoja hevosen lihaksille joten kannattaa antaa kävellä aina välissä.  Eli tämmöinen treeni tänään! 

Hyviä treenejä!

//JessiDani doing the morning stables!Hello,

today I've made a training tips video.

The drawing of the training you can see further down. 

Today I had the in and outs on the middle so that I could choose on which hand to ride, right or left after the jumps. I also often have poles out of the corner after the in and out, so that the focus doesn't stop after the jumps but continues. This is also very good for the rhythm and the canter. 

This is a practise anyone can do and it suits all horses! You can also do it pretty often because it is not so heavy on the legs. In and outs is pretty heavy on the muscles and develops lactic acid in the muscles which also developed both strength and condition. But remember to give the horses a small break in between once in a while because it is pretty tiring!


Happy training!

//Jessi
Hanging out in the tack room!


The In and Out practise!

3 comments:

  1. Tämä oli tosi kiinnostava! :)

    ReplyDelete
  2. Pystyisitköhän tekemään postauksen kauden 2015 kisakalenteristasi?:)

    ReplyDelete