Equestrian Stockholm

Thursday, February 5, 2015

The big day!

Päivä meni tänään aikalailla häiden suunnitteluun. Meidän häät on kesällä ja emme ole vielä hirveän paljon saatu aikaseksi :). Itse en ole niin sanotusti se "bridezilla". Haluan että syödään hyvin, tanssitaan ja pidetään hauskaa ystävien seurassa. Nyt piti kuitenkin vaan ottaa sitä aikaa ja suunnitella vähän käytännön juttuja. Mitä syödä, hankkia osoitteet kutsuja varten, soittaa parille hotelleille, varata bändi ja valokuvaaja jne. No nyt olemme päässeet vähän pidemmälle kaikessa. Mitä mieltä te olette? Millaisista häistä pidätte eniten tai millaiset on teidän unelma häät? Mitkä ovat ne tärkeät jutut muistaa kun järjestää isot juhlat? Itse olen tosi innoissaan westankärrin hienosta puistosta jossa loppuiltaa vietetään jos keli sallii. Sinne saa varmasti luotuu ihanan tunnelman. Näin kesää aijatellen ei ihan kuvat täsmää mutta tämäkin on kaunista aikaa. 

Hyvää illanjatkoa! 

                           //Jessi

Ps. Käykää katsomassa minun instagramia @jmtimgren niin näette miten paljon sitä lunta oikeasti tuli.

                     Michelinman

         Swasse looks like a snow man

Today we took the time to plan our wedding. We are going to get married in the summer and we haven't gotten a lot done yet :). I'm not really the so called bridezilla. I just want us to eat well, dance and have the best party with all the friends we love so much! Now we really needed to sit down and plan some practical things. What to eat, get the addresses for the invitation, call some hotels, book the band, the photographer etc. And now it feels like we made some progress. What is your opinion? What kind of weddings do you like or what is your dream wedding like? What are the important things to remember when organizing a big party like this? I am very excited about the beautiful "park" at Westankärr where I'm convinced to create a wonderful atmosphere. Speaking of summer, well the pics does not really match but this is a beautiful time of the year as well! 

Have a good evening!

                          //Jessi

Ps. Check out my instagram @jmtimgren and you will understand how much it really snowed.

                         Dani  <3
4 comments:

 1. Parhaat häät ovat sellaiset missä on hyvää syötävää, juotavaa, rento meininki, live musiikkia ja kaikilla on hauskaa. Pilkulleen aikataulutetut häät tai sellaiset missä on paljon ohjelmaa tekevät häistä helposti vähän liian jäykät.

  ReplyDelete
 2. Mielestäni tärkeintä on tehdä häistä omannäköiset eikä noudattaa sellaisia perinteitä ja trendejä, jotka ei ollenkaan sovi itselle (kumppania tietenkään unohtamatta). Valitettavan usein häät ovat puisevan tylsiä samasta puusta veistettyjä tilaisuuksia, joissa hääparin persoonallisuus ei mitenkään erotu. Tosin moni haaveilee juuri siitä perinteisestä hääjuhlasta ja se heille toki suotakoon. Mutta jos haluaa tehdä jotain erilaista, pitäisi vain uskaltaa. :) -ms-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ihan samaa mieltä! Pitää olla oman näköiset juhlat! J

   Delete