Equestrian Stockholm

Monday, June 30, 2014

Pics from GeesterenVaillant and me morning training.


My new Animo shirt


Nice paintings in the VIP!Viikonloppu sujui hyvin vaikka tulokset eivät olleet mitenkään päätä huimaavia. Hevoset hyppäsivät hyvin ja tuntuivat oikein hyviltä. Tehtiin pieniä virheitä jotka sitten kostautui pudotuksina.

Onni hyppäsi perjantaina puhtaasti ja pudotti yhden puomin sekä lauantaina että sunnuntaina. Tuntuu siltä että ruvetaan pikkuhiljaa tuntemaan toisiamme ja olen tosi tyytyväinen siihen! Vaillant oli myös hyvä mutta olosuhteet eivät olleet ihan Vaillantille parhaimmat. Viikonlopun aikana satoi todella paljon joka sai verkkapohjaa ja kisakentän pohjaa tosi raskaiksi ja vähän liukkaiksi.

Vaillant tuntui kuitenkin oikein hyvältä, perjantaina saatiin yksi pudotus ja pari aikavirhettä. Lauantain luokassa pudotettiin kolme puomia, kahen okserin takapuomit putosivat ja yksi pysty joka oli linjalla.  Hevoset eivät jostain syystä hyppäänneet niin hyvin ja myös ne jotka ovat yleensä varovaisia niin kuin Vaillant, olivat jostain syystä vähän kiinni puomeissa. Sunnuntaina päätin olla hyppäämättä kun ei kvaalattu GP:seen. Pohja kun ei ollut niin hyvä niin halusin säästää hevosta mieluummin kun hypätä aikaluokkaa.

Onni hypääsi vikana päivänä Jokeri-luokkaa. Oli tosi hyvä mutta yliratsastin vähän liikaa ja Jokeri tippu...hups :) 

Oli hauskaa olla Geesterenissä kun se on lähellä missä asuin ennen, tapasin monta vanhaa tuttua. Mullahan oli perhe kans paikalla ja käytiin sunnuntain päätteksi koko porukka syömässä aivan mahtavassa äyriäisravintolassa. Parasta ruokaa mitä olen syönyt aikoihin!

Nyt ollaan Fillen ja Ronjan kanssa takaisin Suomessa ja illalla lähdetään Westankärriin.


//Jessi

New competition socks from Animo!


My new favourite competition pants from Cavalleria Toscana.


Ronjas dinner in a silver bowl :)
The weekend went well even if we didn't have any super results. The horses jumped well and they felt good. We did some small mistakes which ended up as faults.

Onni jumped on 140-level the whole weekend with a placing in Fridays class and then one down both Saturday and Sunday. On Sunday we jumped a Joker-class and I might have overridden a little bit so we had the last fence down, the joker ...ups. Well I feel like I'm starting to know him better and I'm feeling really confident while riding him. Very happy how he jumped and behaved threw out the whole weekend. 

Vaillant felt also good, we had one down and some time penalties in Fridays qualification and on Saturday we had three poles down, two oxers and one vertical on a line. He felt good, but for some reason the horses weren't so careful as usually on the grass. It rained a lot during the weekend and the ground was a bit sticky and heavy which isn't really optimal for Vaillant. Because of the ground I decided not to jump him on Sunday because we didn't qualify for the GP and thought it better to let him rest than ride a speed class.

It was nice to be back in Geesteren because it is close to where I used to live, so we met a lot of old friends. I had some family also visiting so yesterday after the show we went to this amazing seafood restaurant. Best seafood I have eaten in a looong time.

Now we are back in Finland with Ronja and Fille and soon on our way to Westankärr!

//Jessi
Love Animos subtle logo.


Also bought it in this colour.


My mini-yogi.


Seafood from heaven w. the family!


Manager turned truck driver :)
On our way back home!No comments:

Post a Comment