Equestrian Stockholm

Wednesday, June 4, 2014

Frequent flyer


Matkalla taas! Ollaan nyt matkalla Gdanskiin Ronjan kanssa. Ollaan molemmat ihan intona koska Fille tulee kans huomenna Sopotiin, meillä on molemmilla ollut aika paha ikävä häntä.

Suvi ja Vaillant olivat tulleet hyvin perille Sopotiin ja tänään meillä on eläinlääkärintarkastus, ratsastan tarkastuksen sen jälkeen Vaillantin sileellä.


Eilen meillä oli aika mielenkiintoinen päivä... oli niin hektistä etten edes ehtiny ratsastaa kaikilla. Ihme juttu että tommoinen pieni typy voi vaikuttaa niin paljon päivään ettei oikeasti ehdi kaikkea tehdä. Onhan tossa tekemistä yhdelle, me tehdään täällä Belgiassa kaikki itse, joten sen jälkeen kun kaikki karsinat oli putsattu, hevoset ruokittu ja olleet kävelykoneessa ei vaan enää riittäny aikaa... etenkin kun pitäisi sit joka toinen minuutti vaahtia vauvaa. No Sopotin jälkeen sitten. ( Tuli kyllä ikävä Suvia...)

Corellalla ollaan nyt ravattu, kiva kun se pääsee liikkumaan taas. Ollut kyllä aika villi, mutta käyttäytyy kuiteskin hyvin!

Kohta taas showtime, pitäkää peukkuja!

//JessiVaillant in Sopot. (Suvis pic.)


Ronja getting some kisses, she doesn't look too excited thou :)


Schwarzenegger, my new favourite!


On the road again! We are now on the way to Gdansk and the Show in Sopot with Ronja. We are both pretty excited because tomorrow Fille is also coming there, we have really missed him like crazy.

Suvis and Vaillants trip went well, and today we have the vet check and then I'm going to ride him on the flat after that.

Yesterday was one heck of a day... It was so hectic I didn't even have time to ride all horses at home. Funny how a little baby girl can mess up so much. :) We do everything ourselves in Belgium so after I  had cleaned the boxes, fed the horses and put them all out in the walker, there wasn't time left to ride them all, especially when there is this one missy needing attention as well the whole day. Well next week we will have time,

We have started to trott Corella, nice to have her on the move again. She has been pretty wild, but still behaving. She likes life more when she gets to work.

So soon again showtime, wish me luck!

//JessiRosas home, and our last weeks home. Next week we are back in the truck.


On the airport!No comments:

Post a Comment